2777
2789

من 5 بار کنکور دادم تا امسال بتونم ازاد مامایی قبول شم

نه اینکه کودن باشم ها! نه خیلی باهوشم ولی روزانه 3 ساعتم درس نخوندم و تنها چیزی که منو بالا کشید تا مامایی بیارم امتحان نهایی بود چون همیشه تو امتحان نهایی قوی عمل کردم

امسال اولین سالیه که به ذهنم خطور کرد بخونم برم دولتی تهران یه رشته بهتر نمیدونم چرا ولی عاشق این شدم برم تهران بخونم

به نظرتون پشت کنکور موندن برای من ریسکه یا بمونم؟

هزینه ازاد زیاده ولی میتونم بدمش فقط نگران اینم که مامایی ارزش این همه هزینه رو نداشته باشه و بازار کار نداشته باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب مشکلت چیه که نمیخونی ولی حاضری این همه سال پشت کنکوری بمونی

مشکلم بی هدفی بود اینگار بی هدف درس میخوندم و اصلا نمیتونستم بخونم بی انگیزه... به زور خودمو میکشیدم جلو

ولی خب امسال یه جرقه تو مغزم زده شده برم تهران ولی نمیدونم بمونم باز میخونم یا ن میترسم

پنج سال از عمرت رفت یعنی؟من امسال چون راه دور بود رفتم آزاد بنظرم آدم آزاد بره شهریه بده کمتر در میا ...

اره رفت چیکارش کنم عزیزم قابل برگشته؟ لطفا نمک نپاش رو زخمم

مشکلم بی هدفی بود اینگار بی هدف درس میخوندم و اصلا نمیتونستم بخونم بی انگیزه... به زور خودمو میکشیدم ...

ببین هانی بنظرم این هدفا خوبه ولی کافی نیست برای پشت کنکور موندن ، تو اگه مبخوای درس بخونی هدفت باید شغل مورد علاقت باشه !   هیچ چیز اندازه ی این نمیتونه کمکت کنه که شغل مورد علاقتو پیدا کنی بقیه ی چیزا تاثیر خیلی فوق العاده ای قرار نیست بذارن پس بهتره امسال دیگه انتخاب رشتتو کنی بره

ببین هانی بنظرم این هدفا خوبه ولی کافی نیست برای پشت کنکور موندن ، تو اگه مبخوای درس بخونی هدفت باید ...

من شعل مورد علاقم ماماییه 

ولی وقتی میگن بدرد نمیخوره برم؟

من شعل مورد علاقم ماماییه ولی وقتی میگن بدرد نمیخوره برم؟

حرف مفت میزنن اگه شغل موردعلاقتو داری میخونی که دیگه خب هر نتیجه ای قرار بوده بگیری گرفتی ، ادم از سال دیگش خبر نداره هیچ تضمینی نیست سال دیگه کنکور بهتر شه رتبت ، توی این پنج سال بررسی کن ببین هربار ک کنکور دادی نتیجت از سال قبل بهتر شده یا بدتر و اونطوری تصمیم نهاییتو بگیر