چون هیچ کاری نمیکنن توقع دارن د. مقابلش صدتا کار انجام بدیم صد جورم منت دارن . شوهر عوضیمم همین چن ساعت که خونشونه میگوبونه تو سرم باید بیان خونمون پلاس شن منم گفتم من نوکرشون نیستم بیان خودشون آشپزی کنن عه.
فک کن به بچم نون رب میده نهار میان باید براشون آشپزی کنم خدمت کنم تازه خودمونم بریم نهایت ی ماکارونی بزارن یا آبدوغ خیار. اصلا مساله اینه برا ما راحت میگیرن وقتی میان مث خودشونیم شوهر نکبتم دهنشو وا میکنه منم گفتم هر جور پذیرایی بشم پذیرایی میکنم نوکرشون نیستم ینی اینقدر از شوهرم نفرت دارم بابت این توقعات چون برای من فوقالعاده خسیسع
فک کن ی مسافرت منو نمیبره در حالیکه نصف حقوقم تو زندگیه. خرج لباس و دکترم با خودمه. بعد به محض اینکه ی سفر بریم دوس داره اونا رو هم ببره یا با خودمون ببریم .هیچ گوهی هم نیستن هیییچ خاصیتی ندارن واسمون
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!