2777
2789

چون هیچ کاری نمیکنن توقع دارن د. مقابلش صدتا کار انجام بدیم صد جورم منت دارن . شوهر عوضیمم همین چن ساعت که خونشونه میگوبونه تو سرم باید بیان خونمون پلاس شن منم گفتم من نوکرشون نیستم بیان خودشون آشپزی کنن عه.

فک کن به بچم نون رب میده نهار میان باید براشون آشپزی کنم خدمت کنم تازه خودمونم بریم نهایت ی ماکارونی بزارن یا آبدوغ خیار. اصلا مساله اینه برا ما راحت میگیرن وقتی میان مث خودشونیم شوهر نکبتم دهنشو وا میکنه منم گفتم هر جور پذیرایی بشم پذیرایی میکنم نوکرشون نیستم ینی اینقدر از شوهرم نفرت دارم بابت این توقعات چون برای من فوقالعاده خسیسع

فک کن ی مسافرت منو نمیبره در حالیکه نصف حقوقم تو زندگیه. خرج لباس و دکترم با خودمه. بعد به محض اینکه ی سفر بریم دوس داره اونا رو هم ببره یا با خودمون ببریم .هیچ گوهی هم نیستن هیییچ خاصیتی ندارن واسمون 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه اینجا یک طرفه تعریف می کننن ولی جدیدا عروس ها خییلی سمی شدن «وااااای خواهر شوهرم تو خونه مون نفس ...

بابا این شوهرم خیلی روشون میده میان دکور رو عوض میکنن تو همه چی نظر میدن

تمام مشکلات تقصیر شوهره.

اگر تعادل برقرار کنه خانوادش غلط میکنن دخالت کنن

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

حالا یکی از اونا بپرسه می بینی خودت هم کلی رفتارت رو مخ شونه دو طرفه ست

من اصن خونه هاشون نمیرم باور کن

اینا کلا اعتماد بسقفشون بالاس فک میکنن خر کی هستن

چرا جر و بحثنمیرم که نبینمشوننکنه خواهرشوهرمی طرفدارشونی😁

خب اونا که میان 

و اینکه همین که نمیری یعنی ناراحتی

خواهر شوهرت نیستم 

ولی خواهر شوهر هستم 

با زن داداشام هیچ مشکلی ندارم

نه رقابتی داریم نه حسادتی نه دعوایی 

ولی زن داداش های فصول بسیاری دیدم 😂