2777
2789

من بندرعباسم اینجا همه چی گرونه بخصوص لباس الان ۳ تومن پول یه مانتو سادست

نمانده در دلم دگر توان دوری چه سود از این سکوت و آه از این صبوری توای طلوع آرزوی خفته بر باد  بخوان مرا توای امید رفته از یاد.گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود گاهی نگفته و نطلبیده قرعه به نام تو میشود.....☁️

میدونی اخرین دفعه که لباس گرفتم شاید قبل از کرونا بود، هیچ شومیزی نداشتم پیرهن مردونه های همسرم رو ...

وقتی پوشیدمش دو تا خانوم اونجا بودن میگفتن اینو از کجا برداشتی چرا ما ندیدیم، حس خوبی داشت،  از پارسال پولامو جمع کردم،  میخاستم واسه کاری 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب آدم قیمت مناسب تر میخره

کلا میخوای یکه به دو کنی عزیزم؟

زیر ۱تومن لباس نیست تازه الان جنسای ۱تومنی رو نگاه میکنی نه پارچشون خوبه نه دوختشون 

من خودم هیچوقت اینجور لباسازو نپوشیدم و نمیپوشم یکی دو تومن بیشتر میدم ولی یچیزی میخرم که برام بمونه

آدم با الاغا که وارد بحث نمیشه😉

الان من ترنچ کتم نه کوتاه نه بلند متوسط تا زیر باسنم میخوام با دمپا بپوشم چون پول ندارم از این شلوار ...

🤦‍♀️

همه امسال همینن یه چیزو میخری واسه بعدی موجودی صفر میشه

کلا میخوای یکه به دو کنی عزیزم؟زیر ۱تومن لباس نیست تازه الان جنسای ۱تومنی رو نگاه میکنی نه پارچشون خ ...

عزیزم هر جور راحتی پول خودته هر جور دوست داری خرج کن منم داشته باشم جنس خوب میخرم لامصب همه چیز گرونه 

عزیزم هر جور راحتی پول خودته هر جور دوست داری خرج کن منم داشته باشم جنس خوب میخرم لامصب همه چیز گرون ...

من والا پولدار نیستم

ولی همیشه هم شوهرم هم خانواده میگن یچیزی بخر بمونه بقول شما یچیز ارزون بگیری دو روز بپوشی پارچش دون دون بشه یا درزاش از هم باز بشه باز مجبوری بری یکی دیگه بخری من میگم همونو یکم سخت بگیرید به خودتون یچیزی بردارین که چند سالم پوشیدین آخ نگه