سارادلارام مدیر عضویت: 1398/01/17 تعداد پست: 27424 عنوان یه وسیله مهمو تو خونه قایم کردم | مشاهده متن کامل بحث + 537 بازدید | 63 پست الان یادم نمیاد اصلا کجا گذاشتمش چیکار کنم از دیشب خیلی ناراحتم😭😭 در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷ هدف ۷۵ هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍 1404/07/24 | 12:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گاگی عضویت: 1401/07/18 تعداد پست: 5854 یه وسیله گرون قیمت البته کوچیکه اندازه کف دست تو گوگل بزن یه سوره هست میخونی پیدا میشه لطفا يه صلوات برام بفرستين مشكلم حل بشه 💔
dariaan عضویت: 1402/04/30 تعداد پست: 2317 مثله مامان من همه چیو برمیداره میبره قایم میکنه میگه جای امن گذاشتم بعد وقتی لازمه نمیتونه پیدا کنهصد بار ازش خواهش کردم مادر من میشه جای امن نذاری اینطوری بدتر ناامن میشه بزار دم دست گوش نمیده خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه🙂
یاسمن_۷۵ عضویت: 1399/12/01 تعداد پست: 52000 من روسری گره میزنم خدا شاهده پیدا میشه 😅😅😅 شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت. خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍
منتظرسحر عضویت: 1400/04/06 تعداد پست: 1411 دعا کن پیدا شه میدونم تو خونست ولی دارم سکته میکنم لابه لایه رختخواب ها یا توی پوش یک بالش که استفاده نمیکنید توی کابینت لابه لایه ظروف توی کتابخانه لابه لایه کتاب ها تو گچبریهای سقف یا لبه کابینت مبل تخت معلم کلاس اول هستم هر سوالی داری میتونی بپرسی 📝📝📝📝✏✏✏✏
سارادلارام مدیر استارتر عضویت: 1398/01/17 تعداد پست: 27424 منم قبل از عید نوروز رریموت ماشین دوس همسرمو گزاشتم یه جایی..... بعدش کلی دمبالش گشتم.... عید هم خون ... 😭😭😭 من چند تا سکه هست در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷ هدف ۷۵ هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍
سارادلارام مدیر استارتر عضویت: 1398/01/17 تعداد پست: 27424 میگن گوشه روسری رو گره بزنی پیدا میشه باید نیت خاصی کنم؟ در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷ هدف ۷۵ هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍
سارادلارام مدیر استارتر عضویت: 1398/01/17 تعداد پست: 27424 سوره یس نذر سبزقبا کن پیدامیشه ان شاالله پیدا شه دعا کن در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷ هدف ۷۵ هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍
خانوم_مربی_تعلیقی عضویت: 1403/08/25 تعداد پست: 7586 😭😭😭 من چند تا سکه هست وای.... تا وختی که نشه از پشت گوشی زد تو دهن کسی به نظرم علم پیشرفت نکرده
yasenew عضویت: 1396/08/07 تعداد پست: 3050 چند تا سکه گذاشته بودم تو ی پاکت کوچیک داخل رختخواب مهمون رو بگردشاید گذاشتی
سارادلارام مدیر استارتر عضویت: 1398/01/17 تعداد پست: 27424 مثله مامان من همه چیو برمیداره میبره قایم میکنه میگه جای امن گذاشتم بعد وقتی لازمه نمیتونه پیدا کنهص ... آره منم همینکارو کردم چون می خواستیم بریم مسافرت قایمش کردم در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷ هدف ۷۵ هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍
سارادلارام مدیر استارتر عضویت: 1398/01/17 تعداد پست: 27424 منم بعدز بچه دار شدن حافظم به ف .. رفته منمنمیدونم بخاطر بیهوشیه بخاطر واکسن کروناست بخاطر چیه هیچی یادم نمیمونه در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷ هدف ۷۵ هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍
سارادلارام مدیر استارتر عضویت: 1398/01/17 تعداد پست: 27424 من روسری گره میزنم خدا شاهده پیدا میشه 😅😅😅 نیت خاصی میکنی؟روسری رو باید سر کنم گره بزنم یا نه؟ در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷ هدف ۷۵ هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍
سارادلارام مدیر استارتر عضویت: 1398/01/17 تعداد پست: 27424 لابه لایه رختخواب ها یا توی پوش یک بالش که استفاده نمیکنید توی کابینت لابه لایه ظروف توی کتابخانه لا ... می خوام کل خونه رو بگردم دعا کن پیدا شه در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷ هدف ۷۵ هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍
haftadi عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 18483 باید نیت خاصی کنم؟ اره 🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑 من مو ارزوهام اگ نباشن میمیرم ...دلم بهشون خوشه ک میرسم بهشون