2777
2789

عشق زاده ی نیاز جنسیه... 

اینو من نمیگم روانشناسان مطرح گفتن..

اگر کسی حرف منو قبول نداره این سوالو از خودش بپرسه

ایا حاضرید با عشق ازدواج کنید ولی رابطه جنسی نداشته باشید؟ مهم ترین عاملی که عشق رو تولید میکنه غریزه جنسی انسانه

22 سالمه مامایی دانشگاه تهران تحصیلات دارم. ارزوم دندون پزشکی تهرانه. به بچه های کنکوری کمک میکنم :) سوالی داشتید در خدمتم شهرمم نمیگم شرمنده😐😂خیلی هم خوشکلم😂دیگه منتظر چیی همه چیمو توضیح دادماااا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره حاضرم نیاز جنسی بخوره تو سرم آرامشی که کنارش دارم خیلی با ارزش تره

😐😐

22 سالمه مامایی دانشگاه تهران تحصیلات دارم. ارزوم دندون پزشکی تهرانه. به بچه های کنکوری کمک میکنم :) سوالی داشتید در خدمتم شهرمم نمیگم شرمنده😐😂خیلی هم خوشکلم😂دیگه منتظر چیی همه چیمو توضیح دادماااا

درسته حتی ی معلم داشتیم می‌گفت اگ باهم هزاران مشکل داشته باشین و قهر باشین ی رابطه جنسی دوباره حالتو ...

دقیقااااا

حضور دو نفر در کنار هم باعث تولید و تحریک این نیاز میشه حتی دوتا غریبه .

روان شناس های زرد حرف زرد زیاد میزنن .

ازدواج بالاتر از این حرفهاست 

وقتی به خدا اعتماد کردی . دیگه برای هر چیزی که حکمتش رو نمیدونی باهاش بحث نکن . 

حضور دو نفر در کنار هم باعث تولید و تحریک این نیاز میشه حتی دوتا غریبه .روان شناس های زرد حرف زرد زی ...

غریزه ی جنسی باعث ایجاد عشق بین دو نفر میشه و گرنه شما عشقی که به جنس مخالف داری هرگز به رفیقت که همجنسته نداری 

دقیقااااا

من مثلا اوایل ازدواجم کنارشوهرم می‌خوابیدم معذب بودم ولی اولین رابطمون حال هردومونو کلی خوب‌کرد ذره ذره عاشق هم شدیم همو کامل فهمیدیم همراه هم بودیم حامی هم بودیم دلتنگ میشدیم شدید حتی شبایی بود ک رابطه نداشتیم اما با ی بغل کلی عشق ب همدیگه می‌دادیم

وقتایی قهریم با ی بغل دوباره اون‌حال خوبمون یادمون میاد دوباره زود اشتی میکنیم

من وقتی عاشق شدم شاید ۱۰ درصد از نیاز جنسی میدونستم 

البته بزرگم بودما فک نکنی ۱۰ سالم بوده 

عشق یک درصدم به نیاز جنسی ربط نداره 

به هرحال ادم با عشقش بیشتر بهش خوش میگذره ولی صرفا بخاطر اون نیست 

روانشنا از چیز عمه شون خوردن☠️بله من بدون رابطه ی جنسی حاضرم پیش شوهرم زندگی کنم غریزه یه چیزه، عشق ...

ولی من حاضر نیستم بدون رابطه جنسی با کسی بمونم

غریزه ی جنسی باعث ایجاد عشق بین دو نفر میشه و گرنه شما عشقی که به جنس مخالف داری هرگز به رفیقت که هم ...

درسته 

معلمن می‌گفت با رفیقت قهر ک باشی بغلت کنه هرچی هزچی بگه کم کمش یروز رو قهری

ولی با شوهرت قهر باشی همین ک بیاد بغلت کنه نازتو بکشه سریع خوب میشی و حالتون خوب میشه