اگر کسی حرف منو قبول نداره این سوالو از خودش بپرسه
ایا حاضرید با عشق ازدواج کنید ولی رابطه جنسی نداشته باشید؟ مهم ترین عاملی که عشق رو تولید میکنه غریزه جنسی انسانه
22 سالمه مامایی دانشگاه تهران تحصیلات دارم. ارزوم دندون پزشکی تهرانه. به بچه های کنکوری کمک میکنم :) سوالی داشتید در خدمتم شهرمم نمیگم شرمنده😐😂خیلی هم خوشکلم😂دیگه منتظر چیی همه چیمو توضیح دادماااا
اره حاضرم نیاز جنسی بخوره تو سرم آرامشی که کنارش دارم خیلی با ارزش تره
😐😐
22 سالمه مامایی دانشگاه تهران تحصیلات دارم. ارزوم دندون پزشکی تهرانه. به بچه های کنکوری کمک میکنم :) سوالی داشتید در خدمتم شهرمم نمیگم شرمنده😐😂خیلی هم خوشکلم😂دیگه منتظر چیی همه چیمو توضیح دادماااا
درسته حتی ی معلم داشتیم میگفت اگ باهم هزاران مشکل داشته باشین و قهر باشین ی رابطه جنسی دوباره حالتو ...
دقیقااااا
حضور دو نفر در کنار هم باعث تولید و تحریک این نیاز میشه حتی دوتا غریبه .روان شناس های زرد حرف زرد زی ...
غریزه ی جنسی باعث ایجاد عشق بین دو نفر میشه و گرنه شما عشقی که به جنس مخالف داری هرگز به رفیقت که همجنسته نداری
من مثلا اوایل ازدواجم کنارشوهرم میخوابیدم معذب بودم ولی اولین رابطمون حال هردومونو کلی خوبکرد ذره ذره عاشق هم شدیم همو کامل فهمیدیم همراه هم بودیم حامی هم بودیم دلتنگ میشدیم شدید حتی شبایی بود ک رابطه نداشتیم اما با ی بغل کلی عشق ب همدیگه میدادیم
روانشنا از چیز عمه شون خوردن☠️بله من بدون رابطه ی جنسی حاضرم پیش شوهرم زندگی کنم غریزه یه چیزه، عشق ...
ولی من حاضر نیستم بدون رابطه جنسی با کسی بمونم