2777
2789

خب حق گفتم چرا فک میکنن فقط اونا راست میگن اونا درست میگن 

بخدا این خونه ی ما خونه ی ارواحه خونه جنه 

کسی که تازه میاد داخل فک می‌کنه به به چه عالیه چه خونه ی قشنگی 

ولی یه هفته بمونه بعدش باید بره تیمارستان .

من که روانی شدم از دستشون 

الآنم ناراحتن خب ناراحت بشن 

کم خون ما رو تو شیشه کردن!!!! 

خدا هم که طبق معمول فقط نظاره گره خیلی ممنون اوس کریم

میشه برام صلوات بفرستی؟ فرستادی بهم بگو منم برات آیت الکرسی میخونم و صلوات میفرستم ♥️ حالم خوب نیست... جواب توهین و بی احترامی رو به هیچ وجه نمیدم  🫂❤️

چی شده ؟

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما یه سر به تاپیک های من بزنید میفهمید که روز خوش نداشتم تو عمرم 

میشه برام صلوات بفرستی؟ فرستادی بهم بگو منم برات آیت الکرسی میخونم و صلوات میفرستم ♥️ حالم خوب نیست... جواب توهین و بی احترامی رو به هیچ وجه نمیدم  🫂❤️

من با۲۹سال سن کم اوردم ودیگ حسی بهشون ندارم پسردوست وهروز دعوا 

🕊الهی تومیدانی چ میخواهم...                                            ومیدانم ک میخواهی برایم بهترین هارا✨🤲🏻🕊

اها

میتونی هیچی نگی عزیزم دیگه آها چیه 🌸

هز چی باشن قدرشونو بدون تو خوبی کن شکر گزار باش نعمتن والا

وای توروخدا بسه 

اگه بدونی با من چه کردن دیگه نمیگی شکر گزار باش

چی شده ؟

همینجوری نشستم بهم اشاره می‌کنه درپیت( بابام)🤐

درس خوندم

دانشگاه رفتم 

زبان بلدم 

کار میکنم و دستم تو جیبمه

ولی چون پزشک نیستم میگه درپیت

بیرون ز تو نیست هرچ درعالم هسد در خود بطلب هرانچه خواهی ک تویی .درونت رو دریاب /ببرونت حاصل افکار در ...

یعنی چی دقیقا؟ توضیح میدین؟ 

الان چون خانوادم اینجوری ان مشکل منم؟

من با۲۹سال سن کم اوردم ودیگ حسی بهشون ندارم پسردوست وهروز دعوا

بدبختی اینه نمیشه با هر خری ازدواج کرد 

همینجوری نشستم بهم اشاره می‌کنه درپیت( بابام)🤐درس خوندمدانشگاه رفتم زبان بلدم کار میکنم و دستم تو ج ...

مهم نباشه برات ‌.تو هم تا میتونی پذیرای دیگه رو به رخش بکش 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

ایشالله همتون خوب سید🤲

شما هم همینطور ❤️