2777
2789

دیروز بچه ها اسباب بازی بردن مدرسه

پسر من کلا خیلی ارومه برای همینم خیلی استرس مدرسشو دارم 

دیشب موقع خواب میگفت رو سکوهای حیاط همه بچه ها نشسته بودن جا برای من نبود منم به همکلاسیم گفتم یکم اشباب بازیتو بکش اونور منم بشینم گوش نداده چند بارم گفتم اخرش خودم یکم اسباب بازیشو کشیدم اونور یهو اون و دوستش دوتایی اسباب بازی منو برداشتن انداختن زمین و پا رفتن روش 

اینا کلا ۲۰ ۲۲ نفرن و پیش دبستانی ان

به پسرم گفتم تو چیکار کردی میگفت هیچی نگفتم 

ولی خیلی ترسیدم و غصه خوردم گفتم به معلمتون میگفتی

گفت گفتم ولی اونم گفته بازی کن بهونه نگیر

از دیشب تو فکرشم با بغض برام تعریف میکرد مامانم میگه این چیزا پیش میاد تو مدرسه و نباید حساس بشی ولی حس میکنم اگ از الان عادت کنه به تو سری خوردن دیگه همینجوری میمونه

میدونم میگین بهش یاد بده از خودش دفاع کنه من خیلی گفتم ولی اونجا استرس میگیره البته این اول بارش بود

به نظرتون من زیادی حساس شدم؟ برم به معلمشون بگم؟

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

با معلمشون صحبت کن،اگه دیدی کاری نکردن مهدشو عوض کن

دختر خواهرشوهرم یه هفته رفت مهد،بعدش بیخود گریه میکرد و میگفت نمیرم.فکر کنم دعواش کرده بودن،مهدشو عوض کرد خوب شد.

معلمشون باید خودش رسیدگی کنه،۲۰ نفر تو یه کلاس هم برای پیش زیاده،مهد پسرم ۱۵ تا هم نیستن هر کلاسی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با معلمشون صحبت کن،اگه دیدی کاری نکردن مهدشو عوض کندختر خواهرشوهرم یه هفته رفت مهد،بعدش بیخود گریه م ...

اینا تو مدرسه ان مهد نیست

ی کلاسن

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

حتما باهاش همدلی کن و بازیهای افزایش اعتماد به نفس انجام بدین وحتی بازیهایی که همین موقعیت باشه و شما نقش پسرتون رو داشته باشین و دفاع کنید از خودتون تا یادبگیره

و بنظرم بهتره با مربیشون صحبت کنید

وظیفه معلمشونه به اون بچه ها هم رفتار درست اجتماعی رو آموزش بدهخیلی خوبه که میاد از احساساتش باهاتون ...

هر اتفاقی و هرچیزی که پیش بیاد تعریف میکنه

حتی ریز ترین مسائل مثل شیتن دستاش لیوانش و دسشویی رفتنش

هیچ وقت نگفته بود ک بچه ها اذیتش کردن دیشبم پرسیدم اول بارشون بود؟ گفت اره اونا باهم دوست شدن منکه کاری نکرده بودم ولی اسباب بازیامو با پا زدن خیلیم بغض کرده بود هرکار میکنم از فکرم بیرون نمیره🫠