دقت کنین همه کشورای دیگه مردماشون ۸۰درصد بهم شباحت دارن مثلا تو چین همشون سفید لاغر چشم کشیده .....تو هند همشون سیاه موها پرپشت ...تو افریقا همه سیاه بی مو .....توی امریکا همه بور چش رنگی ....و خیلی جاعای دیگه حتی همین افغان ها هم شباحت دارن به هم ولی تو ایران همه رنگا وارنگ همه یه مدل دیگن فرق میکنن یکی پرمو یکی بی مو یکی سبزه یکی سفید یکی گندمی یکی سیاه چشما هم که نگم رنگا رنگ 🤣🤣🤣کاش شبیه هم بودیم دیگه چشمو همچشمی برا ظاهر نبود فوقش یکم چشم و دهنمون غرق میکرد باهم نگین ژن ما اینجوری که این ژن رنگا برنگ افتضاحه🤣🤣
تو جنوب ک رنگ پوست سفید خیلی زیاد هست تو شمال هم رنگ پوست سبزه زیاده مثلا مازندران در کل همه رنگی هم ...
بله درسته
ولی من کلی گفتم خودم خوزستانی ام و بخاطر گرما بیشتر پوست میسوزه
خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی ریپلی نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تو چین کی گفته همشون سفید و لاغر و کشیده ان ؟ اونطوریا که تلوزیون نشون میده رنگشون روشون نیست سفید و گندمی معمولی ان فقط قشر پولدار هستن که بخاطر رسیدگی زیاد و استفاده از کرم اینجوری به نظر میاد ولی خب چین نیستن چینیا زشته و معمولا لاغر اندام نیستن اونا کره ای هستن
منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم
این عمله همونه دیگه حالا بعضی ها واقعا مشکل دارن مجبورن ولی بعضب ها هم از چشم و همچشمی میرن
کشور ما همش از یک نژاد نیست و با همه ترکیبی زدیم 😁😂
منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم