2777
2789
عنوان

چرا ما ایرانیا

| مشاهده متن کامل بحث + 1619 بازدید | 117 پست
چون ما با اونا آشنایی ندریم همه رو یک شکل می بینیم اونا هم احتمالا همین فکرو دارن😂😂

اونا به زمانی میفهمن ما فرق داریم که مثل خودشون لخت تو جامعه بچرخیم🤣

جوابش سادست چون ازاقوام مختلف تشکیل شده ازطرفی تنوع  آب وهوایی کشورهم رو چهره ورنگ پوست تاثیر داره .

مابرای اشتباهات دیگران قاضی هایی سخت گیروبرای اشتباهات خود وکیل مدافعانی چشم پوش هستیم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو ایران بخاطر تنوع نژادیهتو جنوب بخاطر آب وهوا ش مردمش سبزه ن تو شمال بخاطر آب وهواش کلی سفیدن

تو جنوب ک رنگ پوست سفید خیلی زیاد هست 

تو شمال هم رنگ پوست سبزه زیاده مثلا مازندران 

در کل همه رنگی همه جا هست نمیشه ی جارو سفید و ی جارو سبزه دونست 

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    

فکر کنم از بس از همه جا بهمون حمله شده رنگ و وارنگ شدیم😐😐😐

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
عزیزم حجاب مگ همه چادر میزنن الان؟الان دیگ پا و دست کامل مشخصه و راحت رنگ پوست طرف تشخیص داده میشه و ...

فدات شم من خبیییلی میبنم به خدا هنوزم هستن ادمایی که شلوار مانتو شال میزارن ...باز هستن ادمایی کع چادر میزنن هنوز انقدر طبیعی نشده یک دفعه لخت بشن که 

فکر کنم از بس از همه جا بهمون حمله شده رنگ و وارنگ شدیم😐😐😐

😂😂😂

عشقیم بودوکی تورک قیزی یام❤🤞من دئمیرم آی اولماز   یاز اولماسا یای اولماز   چوخ آنالار قیز دوغار                    👈 تورک قیزینا👉تای اولماز❤زنجان منیم جانم دی 😘تبریز ده حیاتیم دی😍اردبیل اورمیه ایکی اوچاخ قاناتیم دی❤اوزگه تیمینن نه ایشیم من تراختورچیام❤️‍🔥

چون از اقوام مختلف تشکیل شدیم هر کدوم هم ژن های

خودشون و دارن

عشقیم بودوکی تورک قیزی یام❤🤞من دئمیرم آی اولماز   یاز اولماسا یای اولماز   چوخ آنالار قیز دوغار                    👈 تورک قیزینا👉تای اولماز❤زنجان منیم جانم دی 😘تبریز ده حیاتیم دی😍اردبیل اورمیه ایکی اوچاخ قاناتیم دی❤اوزگه تیمینن نه ایشیم من تراختورچیام❤️‍🔥

همه دنیا بهشون میگن فقط ما نیستیم یه. فیلم کمدی دیدم یه مرد اومد روی دو تا کره ای برچسب زد که گیج نش ...

خخخخخ

یه مرده از ایران میره اونجا تاکسی میگیره یکیو میبره مقصد.... بعد از اون هر کی دست بلند میکرده ایرانیه میگفته شوخی نکن تو رو که الان رسوندم 🤣🤣🤣🤣

تا وختی که نشه از پشت گوشی زد تو دهن کسی به نظرم علم پیشرفت نکرده

همه دنیا بهشون میگن فقط ما نیستیم یه. فیلم کمدی دیدم یه مرد اومد روی دو تا کره ای برچسب زد که گیج نش ...

🤣🤣🤣ارع ایرانیه میرع کره مسافرکشی مسافر پیاده میشه میره یکم جلوتر یکی دیکه سوار کنه بهش میگه این کلک من همبن حالا تورو اونجا پیاده مردم🤣

دقیقا برای منم سواله،حتی خواهربزرگم چشم و ابرو ومو مشکیه،من خیلی بورم و خواهر اخرم ترکیبی از مادوتاس ...

ماهم مثل شماییم

خودم موهام فر و مشکیه پوستم سفیده

خواهرم موهاش صاف و خرمایی روشنه پوستش گندمی تیره س😂🥲