2777
2789
جنت پاساژش روسری فروشی های زیادی داره همکف هم هست برای سالمند و کودک خوبه و مهم ترینش مرکز شهره

جنت مرکز شهر هست؟

یا مرکز شهر خوبه برای خرید؟

ببخشید من کم خوابیدم یکم گیج میزنم

زیر ۱

هووووو من بهترین جنس  شال وروسری رو به مشتریا زیر 500 می فروشم برام ادا میان وراضی نیستن

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جنت مرکز شهر هست؟یا مرکز شهر خوبه برای خرید؟ببخشید من کم خوابیدم یکم گیج میزنم

ببین منظورم از مرکز شهر اینه دسترسیش خوبه 

هم اتوبوس میخوره هم تاکسی 

روسری هم همه طیف داره 

از قیمت مناسب تا چند میلیونی 

مغازه هم زیاد داره 

حضرت علی (ع): گمان را ملاک عدالت و قضاوت قرار ندهید.
هووووو من بهترین جنس شال وروسری رو به مشتریا زیر 500 می فروشم برام ادا میان وراضی نیستن

والا منم زیر ۵۰۰ 

برا دوستم که میپرسم اونم مدنظرش زیر ۵۰۰ بود

ولی گفتم نی نی سایتیا مسخره ام میگنند میگم زیر ۱😀

والا منم زیر ۵۰۰ برا دوستم که میپرسم اونم مدنظرش زیر ۵۰۰ بودولی گفتم نی نی سایتیا مسخره ام میگنند می ...

🤭🤭😂همیشه خودت باش عزیزم مثلا نی نی سایتیا خودشون پولداران مگه 

بهترین شال وروسری ها رو میپوشم همشون هم زیر 500 

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍
🤭🤭😂همیشه خودت باش عزیزم مثلا نی نی سایتیا خودشون پولداران مگه بهترین شال وروسری ها رو میپوشم همشو ...

😀😀😀😀گفتم مسخره امون نکنند

اینم میخواد با بچه و سالمند بره 

همش هم خرج تاکسی باید بده 

ببین منظورم از مرکز شهر اینه دسترسیش خوبه هم اتوبوس میخوره هم تاکسی روسری هم همه طیف داره از قیمت من ...

ببخشید میشه راهنمایی جای سرسبز یا کلا جای تفریحی که برای سالمند سخت نباشه رفتنش مثلا پله زیاد نداشته باشه کجا باید برن؟

ببخشید میشه راهنمایی جای سرسبز یا کلا جای تفریحی که برای سالمند سخت نباشه رفتنش مثلا پله زیاد نداشته ...

من مشهدی نیستم تهرانم بهار رفته یودم‌مشهد ارزدن ترین جا برا روسری کوثر بود برای لباس مجلسی ۱۷ شهریور بود جای تفریحی نرفتم

ببخشید میشه راهنمایی جای سرسبز یا کلا جای تفریحی که برای سالمند سخت نباشه رفتنش مثلا پله زیاد نداشته ...

من زیادبیرون نمیرم بقیه بیشترمیشناسن ولی پارک کوهسنگی فکرمیکنم برای شمامناسبترباشه

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!