2777
2789

کلا چادریم اما به اجبار شوهرم 

حالا تو بازار دیک درآوردم. رفته ب شوهرم گفته چرا درآورده بپوشه ب همه چی  کار داره خونش زندگی میکنم دادم بیداد می‌کنه سر شوهرم یجوریع  اخموعه رو مخه خیلی حال بهم ژنه  هردیقه میبینمش حالم بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بودم میگفتم حالا که مادرت دخالت کرده وجوابش ندادی هیییییچ وقت سرم نمیکنم هیچ جا تو هم اگه مشکلی داری برو هرجادوس داری بگو

کاش مستقل شی

خدایاشکرت بخاطرهمه نعمتهای که میبینم ونمیبینم  خداجونم عزیزای دلم سالم نگهدار  

مادر شوهر من و فامیلش مذهبی هستند و ما به قول مسئولان شل حجاب!! در اوایل من حواسم نبود با فکر کردم فامیل خودمون هست موقع رفتن به خونشون با مردها هم دست دادم و سریع با لبخند گفتند دست دادی با فلانی!! یا یه بار موقع رانندگی شالم افتاد سریع مادرشوهرم شالم رو داد بالا!! الان دو تا دخترش راحت با همه دست میدن!! تو مراسم مختلط میرن و میرقصن و چند بار هم براشون پیامک بی حجابی اومده بود. و از رو باسن مانتو میپوشن. در حالیکه من اصلا  عروسی مختلط نمیرم و پیش اقایون نمی رقصم.  و دست دادنم هم با مردهای اطرافم جمع شده.