2777
2789
دقیقا من خودم بار ها شده که جامو دادن بهشون اون موقع لالن نمیگن نسل جوون چقدر با محبتن یکبار که جا ب ...

وای دقیقااااا عین چی میشینن بدون اینکه تشکر خشک و خالی کنن از آدم😑

صفا باشه عشق باشه😌📿 شری💍🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالت بد بوده دیگ ولی مادر منم پا درده تو مترو جا نبود قلبم براش آتیش گرفت میخواستم التماس کنم یکی فق ...

وقتی مادرت پاش درد میکنه نباید مترو سوار بشه

من وقتی پیام میدم لبخند به لب دارم، پوستمم حسابی کلفته. اگه تمایل به بحث و گفتگو نداری کافیه یه استیکر گل برام ریپلای کنی  
نمیشد چون باید میرفتیم میرداماد دکتر از این سر شهر تا اون سر شهر اسنپ ۸۵۰ میشد و بودجه ای نداشتم زی ...

نون و پنیر با دل درد و دکتر رفتن خرجش از کباب بیشتر میشه

من وقتی پیام میدم لبخند به لب دارم، پوستمم حسابی کلفته. اگه تمایل به بحث و گفتگو نداری کافیه یه استیکر گل برام ریپلای کنی  
نون و پنیر با دل درد و دکتر رفتن خرجش از کباب بیشتر میشه

نمیفهمم چی میگی 

دلمم میخواست با مترو ببرمش چون ۲ سالی یبار میاد تهران گفتم بریم مترو سواری،حتی تو سالن  مترو با آسانسور جابجاش کردم اذیت نشه ،۲۵۰ تومن ویزیت دکتر میشد یادمه ۴۰۰ بیشتر تو کارت نداشتم 

بیخیال 😂😂

من پیر هم باشه بهم بگه جاتو بده نمیدم

هر وقت خودم صلاح بدونم میگم بیا بشین جام حاج خانم 

هر چی هم میخوان بگن آره اصلا ما نسل جدید همینیم!😂😂

از الان بخوایم هر روز تو اتوبوس و مترو جامونو بدیم تا میانسالی چلاق شدیم که !