2777
2789

مثلا ۵۰ ۵۰۰ اینا بود گفت میشه جاتو بدی بلند شی من بشینم پام درد میکنه منم پریود بودم روز اول کمرم درد میکرد ساعت ۸ شب از صبح دانشگاه بودم بعدش رفتم سرکار اونجا چقدر سر پا بودم قشنگ جنازه بهش گفتم ببخشید منم کمرم خیلی درد میکنه رنگ روی منو ندید واقعا بعد رفت با یه خانم میان سال  دیگه ایی شروع کرد به حرف زدن اومم بلند بلند که نسل الان چه بچه هایین اینا چین به مادر پد.ادرشون رحم نمیکنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای جدی بدم میاد از این خانومایی که از ادم توقع دارند جامون رو بدیم بهشون 

الان دیگه پیر و جوون نداره همه نابودیم 

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜

خوب کردی 

لازم نیس کسی بگه پاشو جاتو بهم بده من خودم اگه حالم خوب باشه بلند میشم اگه نباشه نمیشم

این نسلم ماشالا توقع دارن چون سنشون یه کم بالا رفته همه براشون دولا راست بشن

صفا باشه عشق باشه😌📿 شری💍🤍