2777
2789
عنوان

عمل فک جراحی

| مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 53 پست
نمیدونم خیلی اومدن پیشس خدایش دکترهوشنگی دکترخیلی حلال خوره وفکرمردمه ازهمه قیمتش پایینتره وخیلی هم ...

ن بابا اون قیمتش بیشتره چون چهارصد هزار فالور داره معروفه 

اینم معروفه باز کمتر ولی ببین من مشکلم حلد نیست یکم فکم بیاد جلو چونه مونه هم نمیخام بعضبا حراحیشون دوفکه یا پیچیدست واقعا مهمه و باید هزینه بیشتر حساسیت بیشتر ب خرج داد والا من دکتر ارتودنتیستم ی دکتر معمولی پیشنهاد داده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن بابا اون قیمتش بیشتره چون چهارصد هزار فالور داره معروفه اینم معروفه باز کمتر ولی ببین من مشکلم حلد ...

ببین ابجی این دکتری که گفتی من دیدم امابازم مثل دکترای که من میگم نمیشه شماکارهوشنگی ببین عکسای قبل بعدش اصلالذت میبری ازکارش امابازم این دکتربهارازدکترقبلی بوداون که داغون ازنظرمن عمل میکنه

ن بابا اون قیمتش بیشتره چون چهارصد هزار فالور داره معروفه اینم معروفه باز کمتر ولی ببین من مشکلم حلد ...

خب شمابازم مشکل فک داری من خودمم گفتم به چشم هیچکس نمیومدمشکلم اماخودم میدونستم مشکل دارم  بایدجای خب عمل شی تاخب شه قیافت عوض شه

خب شمابازم مشکل فک داری من خودمم گفتم به چشم هیچکس نمیومدمشکلم اماخودم میدونستم مشکل دارم بایدجای خ ...

شمااگه اول دکترفک میدیدفک توجای خب اردتونسی میرفتی الان عملم کرده بودی اردتونسی فقط پول ازت گرفته وگرنه مشکل فک نبایدمعمولی برات بذاره بایدمتخصص اردتونسی باشه