2821
2789
عنوان

چجوری سلیطه باشیم

159 بازدید | 11 پست

یه نفر از من و شهوره کلاهبرداری کرده ما میخایم شکایت کنیم حالا اون عین بچه ها شماره شوهرمو داده به یه دختری که مثلا آتو داشته باشه.

حالا چجوری من این دخترو ج...رش بدم؟؟؟

سینه ام دکان عطاریست، دردت چیست؟!

سلیطه حرف قشنگی نیستااا و توهینه به زن

•|شیرینآ|•💕 ملقب به خانم توت فرنگی🍓🧚🏻‍♀️ •مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را می‌شکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش می‌کنند..✨️ 

سلیطه بودن باید تو خونت باشه

دیوار های بیمارستان بیشتر از مسجد ها دعا شنیده اند...فرودگاه ها بیشتر از عروسی ها بوس و بغل واقعی دیده اند...آدم های مرده بیشتر از آدم های زنده گل گرفته اند...چون پشیمانی قوی تر از قدردانی است! مدت زیادی در این تن نخواهید ماند، شریف زندگی کنید.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کاری نداره یه قرار باهاش بزارببین حرف حسابش چیه اون موقع اگه بلبل زبونی کرد جرش بده

همون دیگه من زنگ بزنم بگم بیا که نمیاد همین تلفنی باید یه کاری کنم 

سینه ام دکان عطاریست، دردت چیست؟!

اره تلفنی بهش فحشو اینا بده 

ک قشنگ راحت تر بتونن شکایت کنن 

ولش کن بابا 

بلاک کنید و تمام

روزی هشت ساعت درس نخون و یا ی حرفه رو یاد نگیر تا به امید خدا مجبور شی بری روزی هشت ساعت کار سنگین کنی برا بقیه برای ده میلیون🧜‍♀️

همون دیگه من زنگ بزنم بگم بیا که نمیاد همین تلفنی باید یه کاری کنم

چی بگم والا تلفنی شاید قطع کنه ویا اینکه اونم ب شما فحش بد بده اونوقت اعصابت بیشتر خراب میشه کاش میشد ادرس ومکانت بفهمی کجاست رودرو بهترن ببین حرف حسابش چیه خواهر

2825
2823
2791
2779
2792