2777
2789
عنوان

چراهروقت هرحسی یافکری توذهنمه اکسپلورم همش پرمیشه ازاون موضوع

| مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 45 پست

من توی گوگل سرچ کردم تور لحظه آخری 

در حالی که اصلا شرایط سفر ندارم و اصلا کلا آدم سفر برویی نیستم و دنبال هم نمیکنم موضوعات مربوطه رو 

بلافاصله بعدش وارد اینستاگرام شدم و اکسپلورم پر بود از آفر های لحظه آخری

از عشاق چای شیرین و نون بربری با پنیر لیقوان☕️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا

من فکر هم میکنم بدون سرچ کردن تو اکسپلوره

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱

دقییییقا برامنم اینجوریه حتی تو نینی سایتم همینه

اتفاقا چند روزپیش همین موضوعو رو به همسرم گفتم 

گفتم هرموضوعی ذهنم رو مشغول کنه نینی سایت برم یا یوتیوب برم دقیقا مطلب یا کلیپ درمورد همون موضوع میبینم 

اونم میگفت دیوونه شدی امکان نداره همچین چیزی 

الان میبینم که تنها نیستم جالب شد برام

یـه رفتــارایـی ازم  سـر میـزنـه که اگه یه روزقبلـش  بهـم  بگن که قـراره همچین  کاری  کنی: میگم  نه بــابــادیـگه انقـدرم اســـکل  نیـستــم😕😕
ربطی نداره . به انرژی خود شخص بستگی دارهمن که کلا اینستا و هوش مصنوعی ندارموقتی به یه چیزی فکر می‌کن ...

اینستا فرق میکنه طرف نمیاد چند میلیارد دلار سرمایه گذاری کنه روی یه برنامه بعد امیدش به انرژی باشه 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
من هروقت میگم عه بچه م سرما نخورده .دقیق ۱۲ساعت بعدش مریض میشهیا میگم این ماه دعوا نشده با شوهرم .آغ ...

دقیقا منم همینطورم . 

اینقدر این انرژی قوی هست که من حتی می‌ترسم مطالب منفی رو توی همین نی نی سایت یا توی کانال‌های مختلف بخونم چون می‌ترسم جذبشون می‌کنم ناخودآگاه

ولی همیشه این فکر توی ذهنمه که کاش یاد بگیریم از این انرژی در راه مثبت و بهتر شدن اوضاع زندگی استفاده کنیم

Ti amo, God how I love you so
من هروقت میگم عه بچه م سرما نخورده .دقیق ۱۲ساعت بعدش مریض میشهیا میگم این ماه دعوا نشده با شوهرم .آغ ...

یادمه پسرمو میبردم آزمایش نوزادبود واسه کف پا تیرویید ایناش بعد شماره خواست شماره که دادم الکی بود یه لحظه توذهنم رد شد شاید نیازبود زنگ بزنن بزار یه شماره دیگه بدم شماره خونه بابامو دادم ازمایش تیروییدش کم کار شد زنگ زدن بابام  حالاچندسری قبل آزمایشاش نرمال اونقدخودمو نفرین کردم دیگه هروقت اینطور چیزی میاد توذهنم خودم هواس خودمو پرت میکنم

هیچکدوم انحام ندادم فقط شوهرمو بلاک کردم

😂

کار خوبی کردی. منم اصلا فالوش ندارم. درخواست داده قبول نکردم😂

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

میگی بچه ت مریض شده یا دعوا میشه اینه که چشم آدم نسبت به خودش شوره،یعنی خودت خودت رو چشم میزنی😂😅

.میشه برای امام زمان یه صلوات بفرستی❣️

من یه سری موهام بلندشدرفتم جلوی اییینه گفتم اع،موهام چقدرزودبلندشده

دیگه نگم برات این چشم شور من،باعث تامدت هاموهام بلندنشه وغصه میخوردم🫤🫤🫤🫤🫤🙄🙄😅😅😂😂

.میشه برای امام زمان یه صلوات بفرستی❣️