من چندباره توجه کردم هروقت یچیز ازذهنم میگذره اکسپلورم درباره اون موضوع کلی کلیپ ونوشته واینجورچیزا میاد
دیشب باشوهرم دعوام شدالان کل اکسپلورم شده داد زدن شوهرسرخانم رفتار مرد نسبت به همسرش نمیدونم یه مرد وقتی اینجوریه دوست نداره وازاین فازا چندبار راجب چیزای دیگم اتفاق افتاده😐
اینستا و اکسپلور که ندارم . ولی وقتی چیزی تو ذهنم میگذره یا چیزی برام مهم میشه . تا یه مدت مدام یا توی گوشی یا در صحبتها و اتفاقات روزمره و خلاصه همه جا مطالب مختلف میبینم درباره اون موضوع
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
حالا شوهرم میاد خونه مسایل ادارشونو برام تعریف میکنه که مثلا خانم فلانی این حرفو زد من نیم ساعت بعد تو اکسپلور همون موضوع رو اتفاقی میبینم و میفرستم براش😂😂میگه سرچکردی میگم نه والا خودش اومد
من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز
من هروقت میگم عه بچه م سرما نخورده .دقیق ۱۲ساعت بعدش مریض میشه
یا میگم این ماه دعوا نشده با شوهرم .آغا طولی نمیکشخ ششروع میشه.ووووووخیلی چیزهای دیگه.یا مثلا مثل شما هروقت تو ذهنم ی هدف باشه و در بیداری یا اینستا یا هرفضایی ببینم یا بشونم.دیگخ صد درد صدم هست که نمیشه برام.مثلا سه سال هست سخت دنبال ی هدف هستم.درست زمانی که استارت زدم یهو درباره اون موضوع ب گوششم میرسه یا میبینم دقیق هدف من برای یه نفر دیگه اتفاق افتاده
آقا نیستم هی نگین مردی 😐 💙یه اس اسی ام ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات) تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود. شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂
منم یه مسئله خیلی ذهنم مشغول کرده بود که اصلن موضوعی نبود که بخوام راجبش سرچ کنم یا از کسی بپرسم انقد که پیچیده بود بعد یهو مطلبی راجبش تو اینستا دیدم.خیلی عجیب بود
دلم نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه، دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره🍂
برای همه این اتفاق میوفته اینستا شنود میکنه آدم هارو
منم هروقت درباره موضوعی با مادرم یا دوستام صحبت میکنیم کل اکسپلورم پر میشه از اون موضوع در کل اینستا ابزار جاسوسیه
من برای تبادل نظر با خانم ها تاپیک میزنم پس : ورود آقایون به تاپیک های من اکیدا ممنوع . لطفا آقایون پست های من و پاسخ ندن و لایک نکنن در خواست دوستی آقایون نظر رد و نه پذیرفته میشود ❣ خدایا چنین کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار❣