2777
2789

من چندباره توجه کردم هروقت یچیز ازذهنم میگذره اکسپلورم درباره اون موضوع کلی کلیپ ونوشته واینجورچیزا میاد 

دیشب باشوهرم دعوام شدالان کل اکسپلورم شده داد زدن شوهرسرخانم رفتار مرد نسبت به همسرش نمیدونم یه مرد وقتی اینجوریه دوست نداره وازاین فازا چندبار راجب چیزای دیگم اتفاق افتاده😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کافیه یه سرچ بزنی یا یه پست این جوری ببینی یا لایک کنی. دیگه همونو برات میاره.

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

با هوش مصنوعی ميکروفن گوشی ها شنود میشه 

من استخر رفتم بعدش کل اکسپلور شد شنا 

یا دیروز که تلوزیون ارباب حلقه ها رو دیدم امروز کلی توی اینستا آورد

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی