2821
2789

هیچی بابا اینجور زنا تاج سر شوهراشونن فکرت درگیر نکن هرچی بيشتر قدر خودت بدونی عزیزتری

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

هیچی بابا اینجور زنا تاج سر شوهراشونن فکرت درگیر نکن هرچی بيشتر قدر خودت بدونی عزیزتری

کارش درست بود به نظر من 

با این که من خودم عرضه این کارو ندارم

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم

و کار زشتی بود واقعا نمی‌دونم بعضی از زنا تو فکرشون چی میگذره یک غذا درس کردن انقد بی حرمتی خب زنگ میزد می‌گفت بیا کمکم یا دارم خونه رو تمیز میکنم 

چنان نماند.چنین نیز هم نخواهد ماند.

کارش درست بود به نظر من با این که من خودم عرضه این کارو ندارم

اره 

باز اینکه جشنو میخاسته بگیره ی چیزی ولی ای که وسایل غذا داده نهایت پررویی بوده

فقط 23 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مادرشوهرش گفته خودم درست میکنم خب از اول میتونید درست کنید چرا خودتان کوچیک میکنید مگر عروس نوکرتان هست جواب خواهر شوهر مادرشوهر پررو باید همینطور داد 

کاربر جدید نیستم سال ۹۷فعالیت دارم متاسفانه به خاطر الطاف بعضی از دوستان چند بار معلق شدم دوباره اومدم مادر دو پسر ویک دختر نازم تجربه به اندازه خودم دارم حرف اضافه نمی‌زنم و بیشتر خواننده هستم حالا که خوندی یک صلوات برای ظهور بابا مهدی جان بفرست ،،،🥰😍 

و کار زشتی بود واقعا نمی‌دونم بعضی از زنا تو فکرشون چی میگذره یک غذا درس کردن انقد بی حرمتی خب زنگ م ...

سطح توقع بااعه

بقول خودش دوتاشون دکترن میبردشون بیرون

فقط 23 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره باز اینکه جشنو میخاسته بگیره ی چیزی ولی ای که وسایل غذا داده نهایت پررویی بوده

منم توی موقعیتهای مشابه این قرار گرفتم و متاسفانه حرص خوردم توی دلم و کارها رو تنهایی انجام دادم

کارهایی که هیچ ربطی به من نداشته 

چون زبون نداشتم دفاع کنم از خودم

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز