2777
2789

حالا گارد نگیرین ولی من دوماهمه پوستم کنده شده از خونریزی و دفع لخته و احتمال ریداکت و هررر چی 

خدا بقیشو بخیر بگذرونه

بخدا همسایه داریم تو اوج مشکلات و نداری چهارتا پشت سر هم اورده یبار ماشالله یه اخ نگفته یه دکتر نرفته 

من تو این دوماه حداقل پونزدع تا سونو دادم 

نمیدونم بدن من مشکل داره ضعیفم یا بقیه هم همینن واقعااا پوستم کنده شده همین اول راه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضیا مقاومت بدنشون بیشتره تحملشون بیشتره. 

حتی دقت کنی سرماخوردگی هم تو همه یکی نیست. 

یه مریضی ینفرو از پا میندازه خونه نشین میکنه واسه ینفر دیگه خیلی راحته. 

حتی پریود هم یکی کارش به بیمارستان میکشه یکی هیچ دردی نداره. 

سه قلو داری؟ چند قلویی خیلی خطراتش بیشتره و اذیتش بیشتره

ا‌ونکه اره ولی ماه اول هماتوم گرفتم که ربطی به چنتایی نداشت نمیدونم چم بود یروز از خواب پا شدم تختم از خون قرمز شده بود 

ا‌ونکه اره ولی ماه اول هماتوم گرفتم که ربطی به چنتایی نداشت نمیدونم چم بود یروز از خواب پا شدم تختم ...

فقط استراحت کن

هر کسی یه شرایطی داره یکی تو حاملگی اذیت میشه یکی تو بچه داری یکی بی خوابی میکشه یکی زایمانش سخته 

فقط همینکه بدونی بچه آوردن از روز اول سختی داره و خودتو براش آماده کنی برات سخت نمیگذره

❤برای سلامتی و تعجیل در فرج صاحب الزمان صلوات❤