2777
2789
عنوان

اگر خواستگارتون بگه آرایش نکن چیکار میکنید😐

| مشاهده متن کامل بحث + 3298 بازدید | 128 پست

میگم گو  خوریش به تو نیومده🤣🤣 چون اعصاب درس درمون ندارم ، نذاشته چار جلسه برین و بیاین، بلاخره ادم پیش میاد تو اون دوره ای ک دارین اشنا میشین سهو بیاد و قت نکنی ارایش کنی خب اون موقع ببینه. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی واضح گفته و ممکنه به هرکسی بر بخوره !!!

ولی منطقی بخوام نظر بدم، ایشون هم حق داره

اینکه صادقانه گفته چهره برام مهمه بهتر از اینه که بخواد ده تا بهانه الکی بیاره 

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
یک جلسه برو فقط برای اینکه چهرتو ببینه ولی بعد ردش کن

چرا باید بره برآب خودش ارزش قائل بشه مگه گوجه خیاره که آره خوب ندیده کور نبوده کسی که میاد دیت اول به همه چیز طرف نگاه میکنه رفتارش اخلاقش چهرش این حرفش کمال بی حرمتی کردن به اسی هستش اگه این رفتار برعکس بود چی اسی میگفت ببخشید لباس مرتب تر کشید آخه من شما رو خوب برانداز نکردم لباساتو شلخته بود 

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم 

من خودم زیاد ارایش نمیکنم،فقط در حد ضد افتاب و رژ ،ولی اگه با اونم مخالف باشه ردش میکنم

و دوید و افتاد .اما بلند شد؛ باید می رسید!                ‌‌   ‌‌‌ ‌ ‌  تا ایچه هم وا قین سِره اومایمَه‌ ‌ ‌   ‌یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزو های بزرگ🖤  

چرا باید بره برآب خودش ارزش قائل بشه مگه گوجه خیاره که آره خوب ندیده کور نبوده کسی که میاد دیت اول ب ...

بله دقیقا پسره در شلخته ترین حالت ممکن اومد سر قرار و حتی دندوناش زرد بود 

من قشنگ نگاه کردم هم ظاهرش هم رفتارش  

بعد  معرف اینجوری گفت 

بعد مادره پسره زنگ زد گریه کرد گفت پسرم گفته به دلم ننشسته 

سلام🙋‍♀من فاطمه ام🎀دختر پائیز 🍁🍂دختر ترک زبان🧡علاقه مند به آشپزی👩‍🍳چادری ام🖤و به وصیت شهید فرمانده مهدی باکری چادری شدم  خودم رو در برابر شهدا مدیون میدونم  تو تاپیک های من میتونید عکس غذاهایی🍳🍲 که پختم رو ببینید 👀من بعد از ۳ سال عضویت امضا گذاشتم و این امضا دلی بود 🧡 

بنظر من ردش کن

جلسه بعدی پاشی بری و ارایشم نکنی یعنی من برا شوهرکردن خودمو تغییر میدم و گوش به حرف میدم و همه ی خواسته های خودمو کنار میزارم

درستش اینه بعد چندجلسه به خودت بگه دوست دارم بدون ارایش هم ببینمت

بنظرم اعتمادبنفس خیلی پایینی داری که این جریان پیش اومده

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
بنظر من ردش کنجلسه بعدی پاشی بری و ارایشم نکنی یعنی من برا شوهرکردن خودمو تغییر میدم و گوش به حرف می ...

چطور ؟

من جلسه اول آرایشم واقعا ملیح بود و رفتارمم خیلی خوب بود بدون  خجالت  و راحت صحبت میکردم  

سلام🙋‍♀من فاطمه ام🎀دختر پائیز 🍁🍂دختر ترک زبان🧡علاقه مند به آشپزی👩‍🍳چادری ام🖤و به وصیت شهید فرمانده مهدی باکری چادری شدم  خودم رو در برابر شهدا مدیون میدونم  تو تاپیک های من میتونید عکس غذاهایی🍳🍲 که پختم رو ببینید 👀من بعد از ۳ سال عضویت امضا گذاشتم و این امضا دلی بود 🧡 

ببین اره حق داره ولی صبوری نکرده چن جلسه بگذره ییارو رو ببینه

همون آدم دو جلسه سه جلسه میگذره بعد میاد در کمال ادب میگه خانم فلانی ببخشید از این حرفم برداشت بدی نداشته باشید میشه لطفا دیت بعد بدون آرایش بیاید دلم میخاد چهرتون رو هم بدون آرایش ببینم که چقدر زیباست بابا زبون بازی رو همه بلدن به قرآن اگه اینطوری میگفت اسی با کله از دفعه‌ای بعد فقط سعی نیکرد پوستش رو مرتب کنه و بدون آرایش بره باید با زبوک خوش به خود طرف بگی نه اینکه بری به معرف بگی که باعث کوچک کردن خانوم بشی این یعنی بیشعوری 

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم 

بعد از چند جلسه ممکنه حسی به وجود بیاد این وسط،اونموقع بگه نپسندیدم بد تر نیست؟

نه چه ایرادی داره

اصلا اومدیم و بعد ۱۰ جلسه طرف فهمید گل میکشه، مواد میکشه

چون تعداد جلسات زیاد بوده باید حتما ادامه بدن؟؟؟

تا دو سه ماه ادم باید جلوی خودشو بگیره احساسش درگیر نشه که منطقی بررسی کنه

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch