۷۷۵۱۰ مدیر استارتر عضویت: 1399/02/10 تعداد پست: 1420 عنوان خانومایی که کودک پنج ساله دارن یه لحضه بیان 55 بازدید | 7 پست پسرم مریض شد من بهش کوآموکسی کلاو ۶۴۳ میدادم الان دوباره گلوش چرک کرده رفتم آزیترمایسن گرفتم میتونم اینارو باهم بدم اختلال ایجاد نمیکنه دکترش امروز نیست سلامتی پسرم صلوات اَللهم صَلی اَلله مُحّمد وَآل مُحّمد 1404/07/24 | 10:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nelo68 عضویت: 1402/08/07 تعداد پست: 12416 دختر من ۵ سالشه ، بهش آزیترومایسین می دادم دکتر گفت که سینوس هاش عفونت داره آزیترو نده بهش براش کو آموکسی کلاو نوشت گفت این قوی تره اینو بده حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊
مامان_سونیا1 عضویت: 1396/03/17 تعداد پست: 31837 نه بابادوتا انتی بیوتیک ک باهم نمیدنشاید عفونت بخاطر ویروس باشه یا ممکنه بخاطر باکتری باشهاینا انتی بیوتیکشون باهم فرق دارنمثلا بچه من گلوش چرک میکنه یوقتایی دکتر سفکسیم میده یوقتایی فارمنتین یوقتایی هم ازیتروباید علت عفونت مشخص باشه خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️
۷۷۵۱۰ مدیر استارتر عضویت: 1399/02/10 تعداد پست: 1420 دختر من ۵ سالشه ، بهش آزیترومایسین می دادم دکتر گفت که سینوس هاش عفونت داره آزیترو نده بهش براش کو ... من الان موندم کدومو بدم آخه دکترش میگفت اگه بهتر نشد آزیترمایسن بده سلامتی پسرم صلوات اَللهم صَلی اَلله مُحّمد وَآل مُحّمد
nelo68 عضویت: 1402/08/07 تعداد پست: 12416 من الان موندم کدومو بدم آخه دکترش میگفت اگه بهتر نشد آزیترمایسن بده اگه دکتره گفته که بده ولی خودسر نده حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊