2777
2789
عنوان

خانمای پیام نوری لطفاً بیایین

244 بازدید | 56 پست

من برای تغییر رشته این ترم فقط ۱۲واحد برداشتم یکی از درسام هنوز استاد وکلاساش مشخص نیست تاکی مشخص میشه؟

ممکنه یوقت کلا استاد نداشته باشه این ترم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا زمان هست بکنش سیزده یا پونزده واحد چون ممکنه کاری پیش بیاد نتونی بری امتحان بدی 

وقتی تو برنامه نبوده یعنی هنوز ظرفیتش تکمیل نبوده وقتیم تکمیل نشه معرفیت میکنن به یه استادی دیگه ببینی اون استاد برای میانترم چی در نظر میگیره

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»

تا زمان هست بکنش سیزده یا پونزده واحد چون ممکنه کاری پیش بیاد نتونی بری امتحان بدی وقتی تو برنامه نب ...

آخه درسای دیگه همه تخصصیه منم نمی‌خوام این رشته رو بخونم عمومی ام دیگه نیست همه رو برداشتم

آخه درسای دیگه همه تخصصیه منم نمی‌خوام این رشته رو بخونم عمومی ام دیگه نیست همه رو برداشتم

از چه رشته ای به چه رشته ای میخوای بری

من کارشناس رشته بهم گفت که از دروس تخصصی هم بردار تا جلو بیفتی 

از چه رشته ای به چه رشته ای میخوای بریمن کارشناس رشته بهم گفت که از دروس تخصصی هم بردار تا جلو بیفتی

از فقه وحقوق مبانی اسلامی می‌خوام برم علوم تربیتی 

دروس فقه همش عربیه منم عربیم ضعیفه 

از فقه وحقوق مبانی اسلامی می‌خوام برم علوم تربیتی دروس فقه همش عربیه منم عربیم ضعیفه

رفیق منم مثل تو کرد میخوای ازش برات بپرسم هرچی برداشته توهم برداری برای راحتی تطبیقت

حقوق هم بخونی در حد فقه و مبانی حقوق اسلامی عربی نداره اون دیگه زیادی اخوندیه

رفیق منم مثل تو کرد میخوای ازش برات بپرسم هرچی برداشته توهم برداری برای راحتی تطبیقتحقوق هم بخونی در ...

لطف میکنید ممنونم 

کلا حقوق وکالت چاینا دوست ندارم این رشته رو هم آخرین اولین گذاشتم وفک نمی‌کردم اینو بهم بدن

لطف میکنید ممنونم کلا حقوق وکالت چاینا دوست ندارم این رشته رو هم آخرین اولین گذاشتم وفک نمی‌کردم این ...

خواهش میکنم پیام براش گذاشتم اگه تطبیق زده بود چیزی خبرت میکنم 

اها اون بحثش جداست منم پارسال فقط رشته های مرکز خودمو انتخاب کردم اصلا شناختی از فقه و مبانی حقوق اسلامی نداشتم خود کافینتی بعد ثبت کردنش برام زد اولویت دوم هم زد از شانس فقه و مبانی حقوق اسلامی قبول شدم با این حال که کارنامه سبز نشون داد حقوق قبول میشدم دیگه یه ترم خوندم سیزده واحد برداشتم دوتا تخصصی بود تغییر رشته دادم به حقوق و  یه ترم جلو افتادم خیلی از فقه بهتره