2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط شما نیستی عزیزم، منم مثل شما

شما مشکلاتتون چیه 

مث من پشبمونی از رد کردن خاستگاری ک الان خر پول شده 

مث من حرص میخوری از انتخابی ک انتخاب خودت نبوده 

دلت بحالخودت میسوزه ک چ بلاها سر خودت و خانوادت اوند با یه انتخاب اشتباه

شما مشکلاتتون چیه مث من پشبمونی از رد کردن خاستگاری ک الان خر پول شده مث من حرص میخوری از انتخابی ک ...

خانم زمان که به عقب برنمی‌گرده، کاریش هم نمیشه کرد

با حسرت خوردن فقط عمرت رو حروم می‌کنی

از مرد فقط پولش رو نبین، اخلاق خوب نداره شوهرت یعنی؟

اگه کار می‌کنه و همچنان شرایط سخته تقصیر اون نیست، شرایط وحشتناکه، این افکار هم زشته، دیگه یه مرد تو زندگیته... خوبه همسرت هم با خودش بگه کاش یه زن خوشگل‌تر می‌گرفتم؟ بره به مردای دیگه بگه زنم قیافه نداره؟ عیبه دیگه

دیگه خانما هم میرن سر کار، شما هم برو خب

با فکر کردن به خواستگار پولدار و ناراحتی که چیزی عوض نمیشه

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

خانم زمان که به عقب برنمی‌گرده، کاریش هم نمیشه کردبا حسرت خوردن فقط عمرت رو حروم می‌کنیاز مرد فقط پو ...

با حس عذاب وجدان و حسرت اینکه زندگیم میتونست بهتر باشه چیکار کنم 

بله خیلی بده ولی چرا خدا اینو مقدر کرد برام نشون بده بهم 

اخلاقش بد نیست ولی ب کم قانعه تلاشی برای بهتر کردن نداره با همینی ک هست اوکیه 

در صورتی ک بقیه دارن تلاش میکنن بهترینارو بخرن

با حس عذاب وجدان و حسرت اینکه زندگیم میتونست بهتر باشه چیکار کنم بله خیلی بده ولی چرا خدا اینو مقدر ...

حق داری، آدم وقتی سختی میکشه کلا همه حسای بد دنیا میاد سراغش

ولی سعی کن این فکرها رو کنترل کنی عزیزم

خداروشکر که تنش سالمه، خداروشکر شما درگیر بیماری شدید نیستی و هر هفته نباید برید بیمارستان و معاینه بشی

خداروشکر که کنار همدیگه‌اید

همین که یه سری اخلاق‌های کثیفی که تو مردها رایجه رو نداره خداروشکر واقعا

مرد چشم و گوشش بسته باشه مال خود خودت باشه، برد کردی.

اونم شرایط زندگیش این‌طوری بوده، تربیت پدر و مادرش، اوضاع مالی که توش بزرگ شده، محیطی که توش بزرگ شده، ژنتیکش، استعدادهاش، اتفاقاتی که براش افتاده... همه اینا دست به دست هم میده تا یه آدم از نظر مالی بد، معمولی یا عالی پیش بره.

همیشه تقصیر آدما نیست، واقعا پول درآوردن سخته مخصوصا الان

شما داری ظاهر زندگیت رو مقایسه می‌کنی با بقیه

همه هم همیشه ظاهر رو عالی نشون میدن... اگه باطن زندگیتون مشکل زیادی نداره سعی کنید خوشحال باشید واقعا

چنین چیزی کمیابه

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.