2777
2789
عنوان

بچه هاتون سال اول ابتدایی نمره شون چند شد

| مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 26 پست
پس خوبه اینطوری باشن؟خیلی سخت گیره تکلیفم خیلییی میدهعزیزم دخترتون چند شد آخر سال؟ نمره میدن؟

بنظر من که خوبه

دختر من سه تا دفتر مشق تموم کرد تا اخر سال

نمره نمیدن از خیلی خوب تا قابل قبوله

سخت نگیر معلم سختگیر خودش بلده راه بیارتشون

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍
نمره ندارن. فقط خیلی خوب. خوب. نیاز به تلاش اینا هست

آهان... 

من دوست دارم خیلی خوب بگیره

معلمشون حیلی سخت خیلی خوب میده

ارزیابی انتهای سال از روی کتابه؟

یا از روی امتحانز که میگیرن امتیاز میدن؟

❤️💐نی نی یار عزیزم💐❤️من دیگه خط ندارم باهاش عضو بشم تعلیقم نکن 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥲🥲🥲🥲هر موقع قصد تعلیقمو کردی بهم یه اخطار بده خودمو جمع کنم ممنونم ارت😍🙏🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قدرشو بدون.کاش معلم کلاس اول دختر من سخت میگرفت.الان خطش واقعا افتضاحه.با اینکه درسش عالیه.معدل هرسا ...

الهی..

چه جالب بود صحبتای همتون

من فکر کردم بده که اینطوری سخت میگیره

❤️💐نی نی یار عزیزم💐❤️من دیگه خط ندارم باهاش عضو بشم تعلیقم نکن 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥲🥲🥲🥲هر موقع قصد تعلیقمو کردی بهم یه اخطار بده خودمو جمع کنم ممنونم ارت😍🙏🏻

کلاس اول نمره نداره کهبرای برادر زاده من ۲خط مشق میدن من یادمه ما از هرکلمه ۲صفحه مینوشتیم

اینم خیلی مشق میده 

الان برای آخر هفته ۸،۹ صفحه مشق داده

گفته از هر لوحه نصف صفحه بنویسید

۱۴ لوحه یاد داده

از [م] هم یک صفحه کامل باید بنویسه

به همشون نمره خیلی خوب میدن!!

واقعا؟؟؟؟؟؟؟

خدا کنه...

از روی تجربه این رو گفتید عزیزم؟ 

منم دبستان بودم خطم خوب بود به نسبت بقیه تقریبا ولی خب چون تند تند مینویسم اصلا قشنگ نیست خودمم بعضی ...

عزیزم چه خوب ..

دختر من خیلی کند مینویسه خیلییی

انشالله همه بچه ها موفق باشند

واقعا؟؟؟؟؟؟؟خدا کنه...از روی تجربه این رو گفتید عزیزم؟

اره بابا به همشون آخر سال خیلی خوب میدن من که بچه بودم یادمه همه رو خیلی خوب دادن ی پسرخاله هم دارم بهش خیلی خوب دادن کلا همه خیلی خوب میشن!! البته من مال 14 سال قبل هستم تقریبا!!

عزیزم چه خوب ..دختر من خیلی کند مینویسه خیلیییانشالله همه بچه ها موفق باشند

سعی کن خیلی بهش زمان ندی مثلا برای 1 صفحه 1 ساعت چون بزرگتر شه همینجوری میمونه روش بده دیگه بزرگ شه معلم ها اونجوری نیستن آروم آروم بگن ی جمله رو نهایت دوبار میگن رد میشن نیمخواد از همون اول خیلی سریع بگی ولی به مرور زمان هی مثلا 2 3 دقیقه کمش کن

اره بابا به همشون آخر سال خیلی خوب میدن من که بچه بودم یادمه همه رو خیلی خوب دادن ی پسرخاله هم دارم ...

عزیزم.... ممنونم بابت توضیحی کهدادین

موفق باشید انشالله

سعی کن خیلی بهش زمان ندی مثلا برای 1 صفحه 1 ساعت چون بزرگتر شه همینجوری میمونه روش بده دیگه بزرگ شه ...

آهان .. باشه ممنون بابت راهنمایی👌

آهان... من دوست دارم خیلی خوب بگیرهمعلمشون حیلی سخت خیلی خوب میدهارزیابی انتهای سال از روی کتابه؟یا ...

اینا در کل سال هر ماه ارزیابی دارن.  اخر سال ولا امتحان انچنانی ندارن. بستگی ب معلم ها داره اکثرن. از کل سال حساب میکنن نمره های بچها.