پس خوبه اینطوری باشن؟خیلی سخت گیره تکلیفم خیلییی میدهعزیزم دخترتون چند شد آخر سال؟ نمره میدن؟
بنظر من که خوبه
دختر من سه تا دفتر مشق تموم کرد تا اخر سال
نمره نمیدن از خیلی خوب تا قابل قبوله
سخت نگیر معلم سختگیر خودش بلده راه بیارتشون
کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
واقعا؟؟؟؟؟؟؟خدا کنه...از روی تجربه این رو گفتید عزیزم؟
اره بابا به همشون آخر سال خیلی خوب میدن من که بچه بودم یادمه همه رو خیلی خوب دادن ی پسرخاله هم دارم بهش خیلی خوب دادن کلا همه خیلی خوب میشن!! البته من مال 14 سال قبل هستم تقریبا!!
عزیزم چه خوب ..دختر من خیلی کند مینویسه خیلیییانشالله همه بچه ها موفق باشند
سعی کن خیلی بهش زمان ندی مثلا برای 1 صفحه 1 ساعت چون بزرگتر شه همینجوری میمونه روش بده دیگه بزرگ شه معلم ها اونجوری نیستن آروم آروم بگن ی جمله رو نهایت دوبار میگن رد میشن نیمخواد از همون اول خیلی سریع بگی ولی به مرور زمان هی مثلا 2 3 دقیقه کمش کن