کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
از رو دلسوزی اینکارو میکنه بذار خوش خط بنویسه. یکی بود بچه اش پسر بود مامانش سخت گیر بود رو خطش. ولی مدرسه کجل کوله ریز. هرچی به معلمش گفت سخت بگیر درست بنویسه میگفت ولش کن سخت نگیر بزرگ میشه درست میشه. ولی نشد ک نشد دبیرستانه
منم دبستان بودم خطم خوب بود به نسبت بقیه تقریبا ولی خب چون تند تند مینویسم اصلا قشنگ نیست خودمم بعضی وقتا نمیتونم بخوانم ولی اگز با حوصله بنویسم خوش خطم به نظرم یکم ارثی هم میشه چون هم بابام هم مامانم خطشون خیلی خوبه!