2777
2789

منظورم معدل و ارزیابی هستش

دخترم کلاس اول ابتدایی

با اینکه پیش دبستانی نرفته خیلی خوش خطه

فقط یککککمی خط کج باشه معلم ایراد میگیره دور همونو خط میکشه و به جای خیلی نمره ی خوب رو میده 

خیلی سخت گیره چکار کنم؟

❤️💐نی نی یار عزیزم💐❤️من دیگه خط ندارم باهاش عضو بشم تعلیقم نکن 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥲🥲🥲🥲هر موقع قصد تعلیقمو کردی بهم یه اخطار بده خودمو جمع کنم ممنونم ارت😍🙏🏻

معلم کلاس اول دخترم همینطور بود

خدا خیرش بده پایه دخترمو قوی کرد الان خوش خطم هست ماشالله

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍
معلم کلاس اول دخترم همینطور بود خدا خیرش بده پایه دخترمو قوی کرد الان خوش خطم هست ماشالله

پس خوبه اینطوری باشن؟

خیلی سخت گیره 

تکلیفم خیلییی میده

عزیزم دخترتون چند شد آخر سال؟ 

نمره میدن؟

❤️💐نی نی یار عزیزم💐❤️من دیگه خط ندارم باهاش عضو بشم تعلیقم نکن 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥲🥲🥲🥲هر موقع قصد تعلیقمو کردی بهم یه اخطار بده خودمو جمع کنم ممنونم ارت😍🙏🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از رو دلسوزی اینکارو میکنه بذار خوش خط بنویسه.  یکی بود بچه اش پسر بود مامانش سخت گیر بود رو خطش. ولی مدرسه کجل کوله ریز. هرچی به معلمش گفت سخت بگیر درست بنویسه میگفت ولش کن سخت نگیر بزرگ میشه درست میشه.  ولی نشد ک نشد دبیرستانه 

کلاس اول نمره نداره که

برای برادر زاده من ۲خط مشق میدن 

من یادمه ما از هرکلمه ۲صفحه مینوشتیم

آرزو میکنم اگه توی رابطه‌ای رفتید، بی ارزش نشید، سبک شمرده نشید، تحقیر نشید، گزینه چندم نشید، اون آدم عاشق تره و ضعیف تره نشید، امیدوارم حیف نشید‌.

از رو دلسوزی اینکارو میکنه بذار خوش خط بنویسه. یکی بود بچه اش پسر بود مامانش سخت گیر بود رو خطش. ول ...

من تجربه ندارم 

نمیدونستم که خوبه گفتم زده نکنن از درس

البته اوایل قابل تحمل بود 

الان یکم ناراحت شدم از معلمش 

اما خب الان شماها نظرتون رو گفتید بنظر خودمم درست میگید و بهتره...

از رو دلسوزی اینکارو میکنه بذار خوش خط بنویسه. یکی بود بچه اش پسر بود مامانش سخت گیر بود رو خطش. ول ...

من تجربه ندارم 

نمیدونستم که خوبه گفتم زده نکنن از درس

البته اوایل قابل تحمل بود 

الان یکم ناراحت شدم از معلمش 

اما خب الان شماها نظرتون رو گفتید بنظر خودمم درست میگید و بهتره...

حالا خوب یاخیلی خوب چه فرقی داره مگه مهمه؟ بچه رو اذیت نکنید لطفا

فرق نداره؟

منم دبستان بودم خطم خوب بود به نسبت بقیه تقریبا ولی خب چون تند تند مینویسم اصلا قشنگ نیست خودمم بعضی وقتا نمیتونم بخوانم ولی اگز با حوصله بنویسم خوش خطم به نظرم یکم ارثی هم میشه چون هم بابام هم مامانم خطشون خیلی خوبه!