2777
2789

این خواهرش یه شهر دیگس از وقتی رفتیم دیدنش اومدیم پنج بار برا خواهرش زنگ زدم

پنج بار برا مادرش ولی اونا اصلا حال من نمیپرسن

باز شوهرم گیر داده زنگ بزن فکر میکنه میخوایی

مارو ازهم جدا کنی از این حجم سادگی شوهرم متنفرم

برامن هیچ ارزشی قائل نیست

میگم من زنگ زدم اونا بی معرفتن باز حالیش نیست

الکی خواهرش زنگ نمیزنه که گفته 

به مادر شوهرم میخوایی داداشم اذیت کنه زنش

درصورتیکه من اصلا کاریش ندارم

بخدا الکی خودش دیگه زنگ نزده سه ماهه

دیگه میخوام ازشوهرم فاصله بگیرم

انقدر که اسم خواهرش تو زندگی ما پررنگه من پررنگ نیستم 

خانوادگی یچیزیشونه

راحت یه تک زنگ الکی بزن ‌بگو برنداشتن اشغال بود پشت خطی بودن .خودشون دلشون نمی‌خواد ارتباط بگیرم .

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راحت یه تک زنگ الکی بزن ‌بگو برنداشتن اشغال بود پشت خطی بودن .خودشون دلشون نمی‌خواد ارتباط بگیرم .

اره همین کار میکنم والا ناراحتم من آدم نیستم

فقط خواهرش آدمه

والا بخاطر خواهرش ترزده تو زندگی خودمون

تو یاد بگیر خودت درست کنی .

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

اره همین کار میکنم والا ناراحتم من آدم نیستمفقط خواهرش آدمه

ایتا داری برات کانال بفرستم یکی هست قشنگ با تیکه فیلم و سریال اشتباه گفتگوی زوجین رو نشون میده و بعدم یاد میده چه جوری صحبت کنن با هم که دشمن شاد نشن 

اره نصب میکنم

عالی

«مرضیه کشوری» 

کارشناسی ارشدِ روانشناسی

فارغ التحصیلِ دانشگاه تهران

کلاسها

@hamsarekhoobclass

خوشحالی فروشی

@khoshhaliforoushi

پاسخگویِ ثبت نام کلاس: 

@nuori_sabtenam

سایت

.hamsarekhoob.com

zil.ink/h

amsarekhoob

eitaa.com/hamsare_khoob

این به نگاه به روابط زن و شوهر داره 

یه کانال دیگه هم هست که روابط زوجین با فرزند و اطرافیان رو قشنگ تحلیل می‌کنه و راهکار میده 

من بورقانی‌ام،

رفیقِ راه خانواده‌ها

برای رابطه‌ای عاشقانه‌تر،

فرزندانی بهتر،

و دلی آرام‌تر...

با من همراه شو 🌱

❌هم خودم و هم کانالم وابسته به هیچ نهاد و ارگانی نیست و کاملا شخصی هست ❌

ارتباط بامن

@Ali_

borghani

eitaa.com/refigh_rah