2777
2789

بسه دیگه واقعا روانمو نابود کردید اینو فقط ببینید و دلیل نابود دنیا رو بفهمید تو یه کشور نرمال اینارو بستری میکنن با شوک درمانی خدا لعنت کنه کساییکه حالمو خوب نکردن هیچ بدتر اسیب زدن دیگه ادامه نمیدم و تاپیکای قبلیمو قفل میکنم هیچوقت اینجا اروم نشدم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من کامنت ها رو دیدم درسته کار اونا زشت بود ولی شما هم بی نهایت واکنش دادی دیگه ول کن نبودی برای روان خودت میگم اینقدر سخت نگیر گاهی هم شل کن اینجوری خودت هم اذیت میشی 

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

چقدر سخته کسیو برای درد و دل نداشته باشی ، منم یه مشکل دارم که نمیتونم با کسی درد و دل کنم خواهرام هستن اما دلم نمی‌خواد بعدا این موضوع رو بزنن تو سرم ، درکت می کنم آدم گاهی میخواد با حرف زدن خودش رو آروم کنه

چیز خاصی نگفت

لابد منظورش این بود خوبه تو تخت داری من همونم ندارم

الکی جبهه گرفتی و نفرین کردی

ولی واقعا بعضیا دیگه شورشو درمیارن فکر میکنن دارن طنز بازی میکنن دیگه نمیگن طرف حالش خوب نیس حوصله نداره دلش گرفته اس 

💗تلخ ک باشی،مگس دورت کمتره💅🧸

حق دآری اسی ، بیخود کرده کسی که در تاپیک مشکلات شما استیکر خنده گذاشته ، این مردم عوام هیچ وقت درست نمیشن انتظار هم نداشته باش قسمتی از رنج تورو درک کنن چه برسه رنجت رو کمتر کنن... حالا که دیدی این مردم مناسب دردل تو نیستند دیگه دردلاتو اینجا ننویس ، قلم و خودکار بردار اینقدر با خودت حرف بزن تا به درمان برسی ، با کودک درونت ساعت ها حرف بزن خودت سوال بپرس خودت جوابش هم بده بهش بگو چرا حالت بده چشیده مثلاً جواب میدی امروز خانم ایکس با حرفش منو رنجوند ، دوباره جواب بده خب مگه چه انتظاری ازش داشتی ؟ ......همینطور اینقدر ادامه بده تا به راه حل برسی

کاربر آقا ...با مغرور مغرور باش با فروتن فروتن 

حق دآری اسی ، بیخود کرده کسی که در تاپیک مشکلات شما استیکر خنده گذاشته ، این مردم عوام هیچ وقت درست ...

باورت میشه اینقدر اینجا ادم نرمال ندیدم که اول که کامنتتو خوندم تعجب کردم و فکر کردم داری مسخره بازی در میاری ؟ دقیقا خدا خیرت بده مثل این میمونه تو مجلس ختم یکی جوک‌بگه بقیه بخندن ! جالب اینه بجای عذرخواهی اومدن میگن حقته هرچی سرت اومده از بس دلت سیاهه یکی دیگه اومده نوشته زودتر خودتو بکش قربون خدا برم که رنجتو بیشتر میکنه ! یعنی داره از خدا تشکر میکنه که یه ادمی که نمیشناستش بچش مرده و غمش روز به روز بیشتر میشه ! واقعا باید فقط خودمو بکشم 

باورت میشه اینقدر اینجا ادم نرمال ندیدم که اول که کامنتتو خوندم تعجب کردم و فکر کردم داری مسخره بازی ...

اگه درد دل کردن با آدما خوب بود امام علی نمی رفت با چاه دردل کنه ، بکش بیرون از این مردم ، درمانت درون خودته ، باید راهش رو پیدا کنی و فقط هم این کار از عهده خودت برمیاد 

کاربر آقا ...با مغرور مغرور باش با فروتن فروتن