2777
2789
عنوان

شوهرم شمالو بهم زهر کرد

645 بازدید | 26 پست

داشتیم میومدیم به مادر پدر من تعارف کرد بیاید بریم و اونام قبول کردن ب مادر و خواهر خودشم گفت ولی اونا نیومدن گفتن کار داریم

بعد تو راه شمال خون‌منو تو شیشه کرد ک چرا پدر مادرت قبول کردن ببان و انقدر حرف زد و من فقط میسوختم 

حالا بعد دو روز مادر خودش نظرش عوض شده داره مباد شمال و منم سر شوهرم تلافی کردم گغتم مامانت بنجله داره میاد و اونم عصبانی شد و گفت همینجا انقدر جلو همه کتکت میزنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب حالا مامانش میاد

چیه مگه

چه ایرادی داره

خودتونم بهش گفته بودید

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

رفتار مقابل تو زندگی مشترک اشتباه هست 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

چقد علاوه بر بی شخصیتی، وحشی و بی آبروعه شوهرت ینی چی جلو همه کتکت میزنم! کاپ عن بهش میدن؟! 

تابحال کتکت زده؟ اگه آره ازش بعید نیس دهن به دهنش دیگه نذار فقط یک کلام براش روشن کن همه این موضوع رو بعدم دیگه محل سگ نذار بهش 

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡