2777
2789

دلت ی بغل میخواد 

ی دست ک اشکاتو پاک کنه

نوازشت کنه

بگه درست میشه نترس من کنارتم😭

یکی ک از ته دل بخوادت تورو بخاطر خودت

درکت کنه

و چ ذوق هایی ک درمن خاموش شد💔

اونم ک نیس .همه ادمو واسه موقع خوشی میخوان 💔💔💔💔

من هیچ وقت هیچ چیزی رو تو زمان خودش تجربه نکردم ..همیشه خدااا حسرت چیزای ک ارزوشو داشتم بدلم گذاشت .....الان دیگ هیچی برام مهم نیس هر اتفاقی ک بیفته .....تمام تلاشمو میکنم اونای ک دور اطراف من هستن ب چیزای ک میخوان برسن ..تمام خودمو وقف میکنم تا دلی شده ی ساعت شاد بشه .چون همیشه لبخندم رو لبم خش شده 💔😥برام دعا کنید هرکی ک امضامو میخونه فقط محتاج کسی نشم 😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تقریبا حس و حال خودم

که تاپیکشو می خواستم بزنم که تاپیک شما رو دیدم

خیلی خستم خیلی ... انگار کلا بی کس بی کسم ..

کاش حداقل بهم تهمت نمی زدند

اونجا که مولانا میگه:  هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛  تا هر دو‌ دروغ گفته باشیم

[QUOTE=398556630]تقریبا حس و حال خودم که تاپیکشو می خواستم بزنم که تاپیک شما رو دیدم خیلی خستم خیلی ... انگار کلا ب ...[/QUOTE من خودم ی جای رسیدم ن چیزی خوشحالم میکنه ن ناراحت .شدم ی تیک سنگ فقط روزامو سپری میکنم تا تموم بشه ..از همه چیز و همه کس متنفرم .چون هرکسی واسه خواسته خودش میاد سمت ادم 💔💔

من هیچ وقت هیچ چیزی رو تو زمان خودش تجربه نکردم ..همیشه خدااا حسرت چیزای ک ارزوشو داشتم بدلم گذاشت .....الان دیگ هیچی برام مهم نیس هر اتفاقی ک بیفته .....تمام تلاشمو میکنم اونای ک دور اطراف من هستن ب چیزای ک میخوان برسن ..تمام خودمو وقف میکنم تا دلی شده ی ساعت شاد بشه .چون همیشه لبخندم رو لبم خش شده 💔😥برام دعا کنید هرکی ک امضامو میخونه فقط محتاج کسی نشم 😭

[QUOTE=398556630]تقریبا حس و حال خودم که تاپیکشو می خواستم بزنم که تاپیک شما رو دیدم خیلی خستم خیلی ...

ولله دل خودم هم خیلی پره .. طرف بهم تهمت سنکینی زد . اصلا انقدر شعور نداره که عذرخواهی کنه ولی زندگیش صدبهتر از منه . بعضی وقتا میگم شاید کار اون درسته من دارم راه اشتباه میرم .. کاش حداقل خانواده داشتم کاش کمتر دلم می شکست

اونجا که مولانا میگه:  هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛  تا هر دو‌ دروغ گفته باشیم

تقریبا حس و حال خودمکه تاپیکشو می خواستم بزنم که تاپیک شما رو دیدمخیلی خستم خیلی ... انگار کلا بی کس ...

اگر این حال ت رو مدت طولانی نگه داری قندخون و فشارخون و مشکل تیروعید میگیری، شرایط رو تغییر بده حال ت رو خوب کن

ولله دل خودم هم خیلی پره .. طرف بهم تهمت سنکینی زد . اصلا انقدر شعور نداره که عذرخواهی کنه ولی زندگی ...

اره خواهر هرکی دل مشکنه یا ظلم میکنه انقد زندگیش گل بلبل میشه ک نگو ......ای گفتییی ..حیف ک ما نمیتونیم مثل اونا باشیم 😔😔💔

اره خواهر هرکی دل مشکنه یا ظلم میکنه انقد زندگیش گل بلبل میشه ک نگو ......ای گفتییی ..حیف ک ما نمیتو ...

کاش اینجور نباشه 

وگرنه بنظر کار اونا درسته و کار ما اشتباهه 

کاش ادمهای که طلم می کنند دستشون کوتاه بشه و تو شرایط طرف مواجه بشن تا بفهمند چقدر سخته 

کاش اینجور نباشه وگرنه بنظر کار اونا درسته و کار ما اشتباهه کاش ادمهای که طلم می کنند دستشون کوتاه ب ...

ای کاش خواهر ..😔💔💔والله من تو خونه ام راحت نیستم ..مادرم وای مادرم انقد با حرفاش جیگرمو اتیش میزنه ..ساعتا خشکم میزنه حتی گریه ام نمیتونم بکنم ...خدایاااااااچ کنم من پس 😭😭😭😭💔