من هیچ وقت هیچ چیزی رو تو زمان خودش تجربه نکردم ..همیشه خدااا حسرت چیزای ک ارزوشو داشتم بدلم گذاشت .....الان دیگ هیچی برام مهم نیس هر اتفاقی ک بیفته .....تمام تلاشمو میکنم اونای ک دور اطراف من هستن ب چیزای ک میخوان برسن ..تمام خودمو وقف میکنم تا دلی شده ی ساعت شاد بشه .چون همیشه لبخندم رو لبم خش شده 💔😥برام دعا کنید هرکی ک امضامو میخونه فقط محتاج کسی نشم 😭
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
[QUOTE=398556630]تقریبا حس و حال خودم که تاپیکشو می خواستم بزنم که تاپیک شما رو دیدم خیلی خستم خیلی ... انگار کلا ب ...[/QUOTE من خودم ی جای رسیدم ن چیزی خوشحالم میکنه ن ناراحت .شدم ی تیک سنگ فقط روزامو سپری میکنم تا تموم بشه ..از همه چیز و همه کس متنفرم .چون هرکسی واسه خواسته خودش میاد سمت ادم 💔💔
من هیچ وقت هیچ چیزی رو تو زمان خودش تجربه نکردم ..همیشه خدااا حسرت چیزای ک ارزوشو داشتم بدلم گذاشت .....الان دیگ هیچی برام مهم نیس هر اتفاقی ک بیفته .....تمام تلاشمو میکنم اونای ک دور اطراف من هستن ب چیزای ک میخوان برسن ..تمام خودمو وقف میکنم تا دلی شده ی ساعت شاد بشه .چون همیشه لبخندم رو لبم خش شده 💔😥برام دعا کنید هرکی ک امضامو میخونه فقط محتاج کسی نشم 😭
[QUOTE=398556630]تقریبا حس و حال خودم که تاپیکشو می خواستم بزنم که تاپیک شما رو دیدم خیلی خستم خیلی ...
ولله دل خودم هم خیلی پره .. طرف بهم تهمت سنکینی زد . اصلا انقدر شعور نداره که عذرخواهی کنه ولی زندگیش صدبهتر از منه . بعضی وقتا میگم شاید کار اون درسته من دارم راه اشتباه میرم .. کاش حداقل خانواده داشتم کاش کمتر دلم می شکست
اونجا که مولانا میگه: هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛ تا هر دو دروغ گفته باشیم
ولله دل خودم هم خیلی پره .. طرف بهم تهمت سنکینی زد . اصلا انقدر شعور نداره که عذرخواهی کنه ولی زندگی ...
اره خواهر هرکی دل مشکنه یا ظلم میکنه انقد زندگیش گل بلبل میشه ک نگو ......ای گفتییی ..حیف ک ما نمیتونیم مثل اونا باشیم 😔😔💔
کاش اینجور نباشه وگرنه بنظر کار اونا درسته و کار ما اشتباهه کاش ادمهای که طلم می کنند دستشون کوتاه ب ...
ای کاش خواهر ..😔💔💔والله من تو خونه ام راحت نیستم ..مادرم وای مادرم انقد با حرفاش جیگرمو اتیش میزنه ..ساعتا خشکم میزنه حتی گریه ام نمیتونم بکنم ...خدایاااااااچ کنم من پس 😭😭😭😭💔