2777
2789

کاره حقوقش ماهی 25 تومنه 

مغازه مبل فروشیه ک کلا دست خودت میمونه

چون راهش دوره نمیزارن برم 

من 1 ماهه دنبال کارم 

کار نزدیک پیدا کردم سنگینم هست ماهی به زور 10 تومن 

چیکار بکنم؟ خب من این ساعت تا این ساعت بیرونم 

دور باشه ی شهر دیگ نیست ک نهایت با اتوبوس ی ساعت توی راهم 

میخام بهشون نگم ولی برم کاره رو چون زندگیه منه چون من به پول نیاز دارم چون حقوقش خوبه 

اینم بگم بعد ی مدت میخام ماشین بخرم 

کاربری دست مهسا و الهه است🌿🫶🏻برای حس شیشم درخواست دوستی ندید جواب نمیدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حقوقش که واقعا خیلی خوبه ولی بنظر من باید با مادر و پدرت صحبت کنی و راضیشون کنی ... هر طوری که شده ... بالاخره یکجایی کارت لو میره اون موقع خیلی از دستت عصبی میشن و حتی ممکنه بهت اعتماد نکنن و بیشتر نگرانت بشن 

همه چیز در سن ۹ سالگی متوقف شد 

به نظرم داری راهتو اشتباه میری.جات بودم مهارت و درس درست و حسابی یاد میگرفتم بعد کار خوب پیدا میکردم.بشین زبانتون حرفه ای کن بشین پایتون یاد بگیر.بعد یه جای درست استخدام شو

من ۳۷ سالمه تجربمو بهت گفتم.کاش گوش بدی

قانعشون کن یواشکی نرو ، بفهمن مکافات میشه ، حداقلش اینه که دیگه بهت اطمینان نمیکنن

تا آخر عمر درگیرِ من خواهی بود. و تظاهر میکنی که نیستی. مقایسه تو را از پا در خواهد آورد؛ من میدانم به‌ کجای قلبت شلیک کرده‌ام تو دیگر خوب نخواهی شد. 🙃

یه ساعت فاصله همون انگار یه شهر دیگس😐

من مرکز شهرم می‌خوام برم دانشگاه مون که اونم توی شهره با اتوبوس و مترو و پیاده روی هایی که داره دقیقاً یک ساعت تو راهم

BSc in Nursing from TUMS| MSc Student in Critical Care Nursing at MUI👩🏻‍⚕️

به نظرم داری راهتو اشتباه میری.جات بودم مهارت و درس درست و حسابی یاد میگرفتم بعد کار خوب پیدا میکردم ...

ادمین حرفه ای اینستام، چشام به چون رف 

رفتم آرایشگری یاد گرفتم، مشتری کو؟ 

زبان میخونم اونم دوتا آلمانی و انگلیسی برا مهاجرت 

برنامه نویسی و طراحی سایتم بلدم 

اما فکر کردی شرکتا چقدر حقوق میدن؟ تازه اگر دانشجو استخدام کنند به زوری ماهی 15

حقوقش که واقعا خیلی خوبه ولی بنظر من باید با مادر و پدرت صحبت کنی و راضیشون کنی ... هر طوری که شده . ...

میگن دوره کلا اینقدر بی منطقن نمیشه باهاشون حرف زد 

مخصوصا بابام 

یچیزی میگی یچیزی دیگ میفهمه اعصاب آدمو خورد میکنه 

ادمین حرفه ای اینستام، چشام به چون رف رفتم آرایشگری یاد گرفتم، مشتری کو؟ زبان میخونم اونم دوتا آلمان ...

آفرین کار هم زیاد بلدی

ببین همینطور که سر کار میری حسابداری رو هم یاد بگیر کار براش زیاده حقوق خوبم میدن