2777
2789
عنوان

بنظرتون من حساس شدم

230 بازدید | 31 پست

شوهرم کافی‌نت داره یه خانمی اونجا مشغول به کار هست اوایل خیلی طرح دوستی بامن ریخت و خیلی ابراز علاقه به دخترم میکرد منم دو سه باری برای کار رفتم پیشش که گفت بشین و اینا خیلی صحبت کردیم گفتم همسرت چیکارس بچت کجاست که کلا گفت همسرم تو دانشگاه کار میکنه و.....بعد مدتی از دوست مشترکمون شنیدم که ایشون مطلقه‌اس بچش هم پیش شوهر سابقشه( گفتم حتما روش نشده بهم بگه بیخیال)

یه بار رفتم مغازه دیدم بلهههه این خانم چنان با عشوه حرف میزنه با شوهر من بیا و ببین ( هروقت میرفتم شوهرم نبود تا اون روز)

میگفت آقای فلاااانی چرا نمیذای از دوستات پول بگیرمممم تو اینجا باید پول دربیاری و....

هروقت هم ب شوهرم زنگ میزد اول میگفت کجایی بعد حرفش و میزد یه دعوای اساسی سر این قضیه با شوهرم کردیم...

خلاصه مدتی بود برا اعصابم نمیرفتم ببینمش تا دیشب دیدم شوهرم گوشی قبلیش دستشه گفتم این کجا بوده گفت برده بودم کافی‌نت سیمکارت انداخته بودم خانم قاسمی کار تمام مشتریا رو تلفنی انجام میداده اوردم که نتونه تلفنی انجام بده 

خلاصه گوشی و باز کرد توی سابقه تماس دیدم فقققط اسم شوهر منو به انگلیسی سیو کرده بقیه تماس‌ها اسم نداشت میگم چرا فقط تورو سیو کنه اونم به اسم کوچیک؟ حداقل فامیلت و سیو میکرد میگه حالا سیو کنه چی میشه منم گفتم تو خودت کرم داری وگرنه جلوشو میگرفتی و خلاصه دعوامون شد

میگه تو داری ب من تهمت میزنی به اون بدبخت تهمت میزنی منم گفتم بدبخت منم ک گیر تو افتادم ادم نیستی مشکل از خودته که رو میدی اگر محکم برخورد میکردی این زنه از این غلطا نمیکرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسی مشکل نداره. به هر حال وقتی فضا باز بشه انسان جلوی خودشو نمی تونه بگیره. بهتره باهاش صحبت کنی و ازش بخواهی یک مرد بیاره توی کافی نت. تقصیر اون نیست امضای زیستی جنسی افراد است.

روانشناس

[QUOTE=398556191]کسی مشکل نداره. به هر حال وقتی فضا باز بشه انسان جلوی خودشو نمی تونه بگیره. بهتره باهاش صحبت کنی و ا ...[/QUOTE

دوتا هستن این خانم با یه اقا گاهی همسر منم میره سر بزنه یا حساب کتاب و....

ولی واقعا این زنه رو مغزمه

ینظرم‌حساس شدی

چون صاحب کارش بوده،اسمش و سیو کرده اما اگه به شوهرت اعتماد داشتی نباید اینجوری میکردی و میگفتی مرد خوب ،خوبه اگه این حرف ها رو بزنی بهش خط میدی 

اما کاش از اول یک‌پسر استخدام میکرد

بابا اخه مثلا بار اول نیست مثلا میگفتم حالا همکارن اسم خالی سیو کرده ولی حالم از زنه بهم میخوره

ی کلام بگو بیرونش کنه.. پسر بیار دفعه بعدی.. چه کاریه تو تو خونه هی ذهنت خراب شه بخاطرش 

کسی لایکم نکنه

ینظرم‌حساس شدیچون صاحب کارش بوده،اسمش و سیو کرده اما اگه به شوهرت اعتماد داشتی نباید اینجوری میکردی ...

مشکل اینجاست اعتماد ندارم

و یه پسر هم هست این خانمه با یه پسره دوتا هستن

منم به شوهرم گفتم مشکل از زنه نیست از تو هست که حد و مرز نذاشتی برا کارت

ینظرم‌حساس شدیچون صاحب کارش بوده،اسمش و سیو کرده اما اگه به شوهرت اعتماد داشتی نباید اینجوری میکردی ...

آخه اسم تمام مشتری‌ها رو که نداشته 

اونا یک بار زنگ میزنن سفارش میدن بعدا میان میگیرن 

لزومی نداره از همه تک‌تک اسم بپرسه

بنظرم آزاد بذارش چون که این زمانه پر از فرصت برای مرد خراب هست اگر شوهرت خراب باشه بذار همین اول زندگی گورش رو گم کنه، اگر شوهرت خراب باشه این دختر نه اون یکی دختر تورش میکنه، فقط از دور رصد کن اگر شام خونه نیومد تعقیبش کن، دست از اون خانوم هم بردار الان زنای متاهل بدتر از اون زن مطلقه هستن، این رفتارات بچه بازیه 

ی کلام بگو بیرونش کنه.. پسر بیار دفعه بعدی.. چه کاریه تو تو خونه هی ذهنت خراب شه بخاطرش

مشکلم اینجاست بیرونش نمیکنه.

میگه احتیاج داره به کار...!گفتم منم احتیاج دارم به ارامش

میگه بخدا با همه صمیمی میشه به هرررکسی میاد مشتری میگه عزیزدلم چشم مرد و زن هم فرق نداره براش به همسایه های مغازه میگه عزیزدلم....

منم گفتم نشانه‌های زنی که مشکل داره همینه

مشکل اینجاست اعتماد ندارمو یه پسر هم هست این خانمه با یه پسره دوتا هستنمنم به شوهرم گفتم مشکل از زنه ...

کلا به همسرت اعتماد نداری یا تو این مورد؟

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.