2777
2789
عنوان

بخدا حلالتون نمیکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 3491 بازدید | 139 پست

اشکال نداره ،آروم باش 

اینجا مجازیه و انتظار هر نوع رفتاری رو داشته باشه و خودتو ناراحت نکن عزیزم 

آدمیه خطا میکنه ولی دل خودتو بخاطر هر کسی نرنجون جه بسا کسی که ندیده باشی و ندونی چطور آدمیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای توروخدا اینجوری نفرین نکن مردمو:/ نفس عمیق بکش چقد بعضیا بد دهن و عصبی ان واقعا... این نفرین ها ...

این حرفو‌خود‌بد ذاتا راه انداختن درصورتی هیچ سند مذهبی نداره نفرین به حق اتفاقا خانمان سوز هست خود قران نوشته مظلوم حق داره طالمو لعن و نفرین کنه

راهکار درمانیش همینه. بیای بنویسی. اونا چرت و پرت بگن. تو توجهی نکنی. تحمل پذیرت میره بالا. مشکلات اضطراب اجتماعی و نگران‌حرف دیگران بودن هم حل میشه. بهش می گن ریجکت تراپی. بازم پست بذار بخون ولی جوابشون را نده. جواب بدی وارد نشخوار خشم‌ میشی.

روانشناس

اشکال نداره ،آروم باش اینجا مجازیه و انتظار هر نوع رفتاری رو داشته باشه و خودتو ناراحت نکن عزیزم آدم ...

ببین من خودم زخم دیده هستم که اومدم اینجا درددل کنم از سر سرخوشی که نیومدم یا تاپیکم چرتو پرتو جوک‌ننوشتم که بگم حالا دونفر‌اومدن خندیدن اگر نمیخوان همدلی کنن حداقل نمک رو زخم نپاشن حالا نیشتو باز کردی خندیدی بعدش رد شو گمشو برو دیگه با وقاحت تازه میاد میگه هرچی سرت اومده حقته ! اخه بیمارروانی مگه تو میدونی اصلا من کیم چیم مشکلم چیه پیشینه منو میدونی مگه که به این راحتی سنگین ترین حرف ممکنو میزنی 

راهکار درمانیش همینه. بیای بنویسی. اونا چرت و پرت بگن. تو توجهی نکنی. تحمل پذیرت میره بالا. مشکلات ا ...

وای عجب روش سختی!

من انقدر گاهی تو مجازی از دست بعصی ادما که سر بسر ادم میزارن عصبانی میشما تو واقعی نمیشم

این راه روی من یک نفر اصلا جواب نمیده

بعضیا ذاتن دلقک زاییده شدن تاپیک شما اولیش نیست تاپیکای زیادی دیدم استارتر اومده درددل کنه چندتا کم سن و سال بی عقل اومدن نمک ریختن نمیدونم تو زندگیشونم اینقدر بی مزه و دلقکن و ادمیت یادشون ندادن یا اینجا انقدر تهوع اورن

شیطان و پیروانش همیشه حق به جانب هستن غافل ازاینکه خدا برنامه ی ویژه ای براشون داره  😁💪گفته بودم ،نگفته بودم؟😎😎انچه عقاب داخل قفس را پیر میکند غم قفس نیست، پرواز کلاغ های بی سروپاست.   

راهکار درمانیش همینه. بیای بنویسی. اونا چرت و پرت بگن. تو توجهی نکنی. تحمل پذیرت میره بالا. مشکلات ا ...

این برای شما که ذهنت ارومه جوابه ! من تا ارشد روانشناسی رفتم همچین چیزی شما میگیو تو این وضعیت ندیدم و نشینیدم ! ازار کلامی اونم برای کسیکه اومده از رنجش بگه اونم نه رنج غیر معقول و غیر معمول ! من خودم حالم خوب نیست میان چرتو پرت میگن 

وای عجب روش سختی!من انقدر گاهی تو مجازی از دست بعصی ادما که سر بسر ادم میزارن عصبانی میشما تو واقعی ...

حرف این ادم سندیت علمی نداره ازار کلامی اصلا به شیوه ای که این فرد میگه درمان نیست ! 

ببین من خودم زخم دیده هستم که اومدم اینجا درددل کنم از سر سرخوشی که نیومدم یا تاپیکم چرتو پرتو جوک‌ن ...

خب عزیزم ببین چقدر ناراحت و دلگیر میشی  

همیشه تمرین کن در برابر این این رفتارا خودتو آروم نگه دار 

چون خودتی که از لحاظ روحی آسیب میبینی  

توجه نکن اصلا 

حرفی که ناراحتت میکنه رو با سکوت ردش کن بره و بهش فکر نکن که درگیرت کنه

حرف این ادم سندیت علمی نداره ازار کلامی اصلا به شیوه ای که این فرد میگه درمان نیست !

من حالم بده فقط و فقط نوشتن،،دردل با هررکسی بکنی چه دنیای واقعی چه بیای مجازی ،صدبرابر حالت بدتر میشه 

این و از من یادگاری داشته باش

وای عجب روش سختی!من انقدر گاهی تو مجازی از دست بعصی ادما که سر بسر ادم میزارن عصبانی میشما تو واقعی ...

یعنی نمی تونی جوابشون را ندی؟ 

من دارم کمک می کنم کلی اراجیف از آدم های بی ربط می شنوم. ولی رها می کنم و در واقع توانایی رها کردنم را زیاد می کنم. فقط جواب نده. همین

روانشناس

عزیزم طبیعیه  اینجا آدما از هر سن و تفکر و فرهنگی هستن،پیش میاد حرف نا به جا بزنن، قصدشون آزار نیست کلا نسنجیده رفتار میکنن 

کاربری که بعد شش سال به ناحق ترکید   من دیگه اون کاربر سابق نمیشم  از همتون آتو دارم