مینویسم اینجا بمونه اومدم درددل کنم حتی نمیدونین دردم جیه بخاطر لودگی و مسخره کردن من چند تا بچه مدرسه ای اسکلگفتن حقته هرچی سرت اومده دلت سیاهه و … تازه بکیشون با وقاحت نوشته من به درد تو گرفتار نمیشم چون گاو نیستم ! اخ الهی که مثل من داغ بچه ببینی تا بفهمی دل سوزوندن یه مادر یعنی چی الهی که یتیمی بکشن بچه هات اینا نفرین نیستا احتیاجی به نفرین من نیست خود روزگار و دنیا و خدا سرت میاره نیشو کنایه تو هر دینو فرهنگی کثیفه و عواقب داره
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خواهر من نمیدونم جریان چیه و نبودمولی برای ارامش خودم ،اینجا دردل خاصی نمیکنم اگثرا بچه هستن یا خیلی ...
من هیچکسیو تو دنیای واقعی ندارم مجبور شدم بیام اینجا حرف بزنم واقعا کاش بمیرم و راحت شم دیگه طاقت ندارم وقتی اینجور رفتارایی میلینم بدتر حس حقارت بهم دست میده که مجبورم با چند تا بی سرو پا همکلام شم برای بدبختیام
چجوری اینا رو میگی؟ هرچقدم بد گفته باشه طرف اصلا ناحق گفته خب فحشش بده اصلا هرچی دلت میخواد چطوری حتی میتونی تصور کنی یکی بچه ش بمیره یا بچه هاش یتیم شه
برنمیتابم این حد از بی رحمی رو به هر دلیلی هم باشه