2777
2789
عنوان

بخدا حلالتون نمیکنم

3406 بازدید | 139 پست

مینویسم اینجا بمونه اومدم درددل کنم حتی نمیدونین دردم جیه بخاطر لودگی و مسخره کردن من چند تا بچه مدرسه ای اسکل‌گفتن حقته هرچی سرت اومده دلت سیاهه و … تازه بکیشون با وقاحت نوشته من به درد تو گرفتار نمیشم چون گاو نیستم ! اخ الهی که مثل من داغ بچه ببینی تا بفهمی دل سوزوندن یه مادر یعنی چی الهی که یتیمی بکشن بچه هات اینا نفرین نیستا احتیاجی به نفرین من نیست خود روزگار و دنیا و خدا سرت میاره نیشو کنایه تو هر دینو فرهنگی کثیفه و عواقب داره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب پاک میکردی پست رو وقتی اذیت شدیاینجا آدمای مختلف با فرهنگای مختلف میان نظر میدندیدگاه ها با هم فر ...

روش مسئولین برای حل مشکلات !!! چرا پاک کنم ؟ اومدم حرف بزنم بجای اینکه بگی اون روانیا باید خفه شن به من میگی خفه شو و پستتو پاک کن ؟ 

وای توروخدا اینجوری نفرین نکن مردمو:/ نفس عمیق بکش چقد بعضیا بد دهن و عصبی ان واقعا... این نفرین ها به خودت برمیگرده چرا انقد نفرین می‌کنی انقدر بد😐

بامدادیست پی هر شب تاری آری🌱

روش مسئولین برای حل مشکلات !!! چرا پاک کنم ؟ اومدم حرف بزنم بجای اینکه بگی اون روانیا باید خفه شن به ...

الام این خانم به شما توهین نگرد.

شما بهش توهین کردی .

ادبیاتتون درست نیست

خواهر من نمیدونم جریان چیه و نبودمولی برای ارامش خودم ،اینجا دردل خاصی نمیکنم اگثرا بچه هستن یا خیلی ...

من هیچکسیو تو دنیای واقعی ندارم مجبور شدم بیام اینجا حرف بزنم واقعا کاش بمیرم و راحت شم دیگه طاقت ندارم وقتی اینجور رفتارایی میلینم بدتر حس حقارت بهم دست میده که مجبورم با چند تا بی سرو پا همکلام شم برای بدبختیام 

چجوری اینا رو میگی؟ هرچقدم بد گفته باشه طرف اصلا ناحق گفته خب فحشش بده اصلا هرچی دلت میخواد چطوری حتی میتونی تصور کنی یکی بچه ش بمیره یا بچه هاش یتیم شه 

برنمیتابم این حد از بی رحمی رو به هر دلیلی هم باشه

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴