2777
2789
عنوان

درد ‌و ضعف پا ‌و کمر تو میانسالی بنظرتون تا اخر میمونه

| مشاهده متن کامل بحث + 169 بازدید | 32 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ۳۱ ام دارمالان دیگه ۴۰ ساله ها داغون شدن بازم پدر اسی ۶۰ سالگی اینجوره

بله واقعا 

حالا باز جوونا خب خیلی تفاوت دارن پارتنر خودم اصلا وقتی خلقیاتو تواناییاشو میبینم میگم خدا با بیل به این زور و قدرت و میل بالا داده اما برای باباها چی

چرا باباها ضعیف و پیرن واقعا🙂

بله واقعا حالا باز جوونا خب خیلی تفاوت دارن پارتنر خودم اصلا وقتی خلقیاتو تواناییاشو میبینم میگم خدا ...

بله عزیزم 

ولی افراد متفاوتن من خودم تو این سن بی جون و حالم 

ولی مادرشوهرم مثلا ۶۰ سالشه اوکیه

به بنیه و ژنتیکه

ورزش تو خونه اصلا به درد نمیخوره چه بسا آسیب هم بزنه باید ورزش های اصلاحی زیر نظر یک مربی مجرب انجام ...

یبارم خواستن بدنسازی برن هم مربی بود و هم‌پسرخالم که مراقبت کنه نهایتا رو وزنه ها چیزیش نشه هرچند که بابام بلد بود

اما خب بعد یه هفته کمر و سینه‌ش پر از درد شد نتونست از جاش پاشه با اینکه پسرخالمو مربیش میگه اصلا وزنه‌های رنگی استفاده میکردیم یعنی وزنه آقایون رو ندادیم

بله عزیزم ولی افراد متفاوتن من خودم تو این سن بی جون و حالم ولی مادرشوهرم مثلا ۶۰ سالشه اوکیهبه بنیه ...

البته پارتنر من ۲۱ سالشه خب خیلی طبیعیه

ولی اخه انقدررر اختلاففف

عزیزم باز توان تو داخل خیلی چیزا بیشتر از اون خانمه

ایشونم به نسبت شما ضعیفتر محسوب میشن دیگه؟به نسبت همسرت که فکر کنم خیلی اختلافهدقیقا مث پارتنر و پدر ...

باز درداش دیرتر شروع شد پارسال لگنش شکست تا قبلش مشکلی نداشت

لعنت به آقایون هولی که درخواست میدن