2777
2789
چون خرید میرم همیشه گردو همچنین کیلو برنج هم ایرانی در نظر گرفتم برات اگر اولین باره میری خرید از هر ...

همچنین ❌ نیم کیلو✅

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌
نه مهمونی ندارم...گفتم برم خرید یکی دو هفته بکنم بیام از بازار

مرغ نمیخری؟ به نظرم با تورم الان ۵ تومن هستن محصولات سوپر مارکتی گران شدن البته بستگی چه نوع پنیری همین گردو الان کیلویی ۴۰۰ تومن هست برنج کیلویی ۳۰۰ تومن هس پنیر ۲۰۰ تومن تخم مرغ ۱۵ تایی ۹۰ تومن گوجه و بادمجان ۲۰۰ تومن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم حس می کنم ۲ تومن میشه...

اره میشه 

البته من نمیدونم چه نوع برنج و چه نوع گردویی میخری 

اما همین حدودا میشه 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

شما ها که میگید ده جدی تا حالا خرید بیرون کردید؟😂😭

نه نکردم ولی میبیننی که لیست طولانی هست و برنجم کم قیمتی نیست زیاد درمیاد  

تا کن خوب نشد مچاله کن بره 🩷 💖 💝 💟 💒  #مردادی 

نه نکردم ولی میبیننی که لیست طولانی هست و برنجم کم قیمتی نیست زیاد درمیاد

برنج الان خوبش کیلو ۲۸۰ اصلا میگیم ۳۲۰ هست 

ایشون دو کیلو بیشتر نمیخواد که 

اگر ۱۰ کیلو بود اره میرفت رو قیمت بالاتر اما خب بازم به زیر ۵ میرسید

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

۳یا۴تومن بذارتوجیبت  چون خیلی چیزاقیمتاشون متغییره  مثلاعسل همه قیمتی هست یاگردویامیوه نامشخصه  تخم مرغ دیروزخریدم شونه ای ۱۹۰ برنج مشخص نکردی هندیه ایرانیه پاکستانیه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖