2777
2789

من شهرستانم قیمت همشونو حساب کردم ۳۵۰۰اینا شد حدودا

البته قیمت عسل خب فرق داره هم ارزون داره هم گرون من دونه ایی ۳۰۰حساب کردم

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شهرستانم قیمت همشونو حساب کردم ۳۵۰۰اینا شد حدوداالبته قیمت عسل خب فرق داره هم ارزون داره هم گرون ...

مرسی...

شد ۱ و ۷۰۰. البته گردو و عسل و میوه و تخممرغ نگرفتم

به جاش کباب لقمه و ناگت مرغ ۵تا آبمیوه و ۵ تا کیک و ۳ تا ژله  خریدم

اسی میشع بعد خرید قیمتشو ببگی و منو تگ کنی😅

عزیزم زیر دو تومن شد☺️

البته میوه و گردو و عسل با تخممرغ نگرفتم . به جاش کباب لقمه ۱۲ تایی . ناگت مرغ ب آ. ۵ تا آبمیوه کوچک. و ۵ تا کیک گرفتم. به اضافه یک ژله اضافه. ماهی هم به جا ۲ کیلو دو ۳۰۰ گرفتم...

عزیزم زیر دو تومن شد☺️البته میوه و گردو و عسل با تخممرغ نگرفتم . به جاش کباب لقمه ۱۲ تایی . ناگت مرغ ...

عزیزم به خوشی مصرف کنید 

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌
عزیزم زیر دو تومن شد☺️البته میوه و گردو و عسل با تخممرغ نگرفتم . به جاش کباب لقمه ۱۲ تایی . ناگت مرغ ...

پس خدا رو شکر نوش جونتون

تا کن خوب نشد مچاله کن بره 🩷 💖 💝 💟 💒  #مردادی 

عزیزم قبلاً بهت درخواست دادم دوست داشتی قبول کن 🥰 

اشتباه‌‌نکن‌♡دخترا ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ظریفن☆نع‌ضعیف💙😏