2777
2789

منم میخوام شرکت کنم

برا اموزش پرورش عین چی درس خونده بودم

درصدام همه بالا بود حتی صد در صد هم داشتم 

متاسفانه خیلی نا عادلانه رد شدم بخاطره امتیاز حق التدریس ها 

می ترسم اینم بشینم بخونم اونجوری شه حالم بد شه باز

خدایا ب دلامون آرامش بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم میخوام شرکت کنمبرا اموزش پرورش عین چی درس خونده بودمدرصدام همه بالا بود حتی صد در صد هم داشتم مت ...

رشتهذی مارو که برای آموزش وپرورش نخواستن منم خیلی خونده بوم اینم نمیدونم چکار کنم بخونم یا نه بهذقول شما خیلی بیعدالتیه اینمه اصلا فرصتشم کمهذ

رشتهذی مارو که برای آموزش وپرورش نخواستن منم خیلی خونده بوم اینم نمیدونم چکار کنم بخونم یا نه بهذقول ...

اره فرصت کمه و تخصصی ها هفتاد درصد اثر دارن پ عمومی ها سی درصد🥲

البته یه چی هم هست ک توو دفترچه نوششته بود هر استانی ب حد نصاب نرسه ازمونشون تهزان برگزار میشه

اینجاش هم سخته

باید بریم تهران ازمون بدیم مگر  اینکه شرکت کننده استان زیاد بذشه😓

خدایا ب دلامون آرامش بده
اذربایجان شرقینمیدونم واللهادم میگه یه سنگیه دیگه بندازم شاید گرفت🥲

من مال چهارمحالم تو استان ما ظرفیتا خیلی کمه اگه فرصتش بیشتر بود خوب بود به نطرت وقت میشه ادم بخونه تو این مدت کم 

من مال چهارمحالم تو استان ما ظرفیتا خیلی کمه اگه فرصتش بیشتر بود خوب بود به نطرت وقت میشه ادم بخونه ...

عزیزم اینو در نظر بگیر فرصت برا همه کمه نه فقط ما

جون چند سال یه بار هم برگزار میشع کسی وقتشو نمیدونس ک از قبل بخونه

شهر ما ظرفیت دو نفر هست 

ولی من مرکز استان رو میزنم ک ۸۹نفر بر میداره

چون در حال جدایی هستم و میخوام برم مرکز استان اگه قبول شم

خدایا ب دلامون آرامش بده
عزیزم اینو در نظر بگیر فرصت برا همه کمه نه فقط ماجون چند سال یه بار هم برگزار میشع کسی وقتشو نمیدونس ...

89 نفر خوبه ما مرکز استانمون  دو یا سه نفر بیستر نمیخواد بقیه هم مال شهرستان های دیگن که اگه قبول شی رفت وامدت سخته