2777
2789
شما چطوری با برادرشوهراتون صحبت میکنید در چه حدی؟

اصلا صداشون نمیکنم 

حرفمو میزنم 😅

شدی‌،قلبو تنو روحم…! 💗                                                      الهی شکر 🤍.   https://abzarek.ir/service-p/msg/2317404.                                          بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم اگه خوشتون نیومد لطف کنید بگذرید چون جوابی از من دریافت نمیکنید برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ممنونم🤍اگه بازم سعی میکنید نظرتون تحمیل کنید، حق با شماست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطوری بگم متوجه بشید با مامور گاز وبرق اینا که میان هنوز راحتترم.🤕ولی در کوچه که میزنه یاصدام که می ...

تو زنی یا مرد

هيچـ وقـــت زندگے رو خيلے جدى نگير... آخرش كسے زندہ ازش بيرون نمياد .. ️ 

من مشکل دارم از نظرتون اره؟

والا بنظر بنده که شما ایرادی نداری

شرم و حیا برای هم مرد و هم زن قشنکه

در دید من کار شما زیباتره

اگه بهردلیلی دوس نداری جاری هاتون همسر شمارو به اسم بدون لفظ آقا صدا کنن

پیشنهاد میدم یه وقت که حال همسرتون خوبه و حالتون باهم اوکیه

با کمی سیاست زنانه و لحن خانومانه به همسرت بگو من که اندازه دوتا چشمام بهت یه دنیا اعتماد دارم

به جاری هامم اعتماد کامل دارم

فقط چون برام عزیزی و دوس دارم من فقط اسمتو تنها بیارم

یه دفه که اونا به اسم صدات زدن توام بزن بشوخی و بگو آقا جواد هستم و یه خنده پشتش

اونام متوجه میشن

یا یه کار دیگه

توی جمع شما همسرتونو مرتب با لفظ آقا جواد صدا کن

اونا میگن جواد ولی شما ایشونو اقا جواد صدا کن مرتب

خانوما حساسن خودشون متوجه میشن

اگه هم متوجه نشدن برید سراغ راه حل اولی که گفتم

در جواب دوستانی که میگن ای بابا چه اهمیت داره توام اسم شوهراشونو تنها بگو

باید عرض کنم درسته یه اسم اهمیت نداره

ولی ادمی که خط قرمزای کوچیک رعایت نکنه به اصول بزرگتر هم کم کم بی تفاوت میشه

بالاخره احترام زیباست دیگه

احترام زیباست

تو کجایی در گستره بی مرز این جهان ♫ تو کجایی ♫ من در دور دست ترین جای جهان ایستاده ام کنار تو

والا بنظر بنده که شما ایرادی نداریشرم و حیا برای هم مرد و هم زن قشنکهدر دید من کار شما زیباترهاگه به ...

این خوب بود مرسی.فقط مسعله ای که هس اینه اوایل ازدواج شوهرم بهم گفت این دوتا کلی دوس دختر داشتن وسربه سر دخترامیذاشتن رعایت کن.

این خوب بود مرسی.فقط مسعله ای که هس اینه اوایل ازدواج شوهرم بهم گفت این دوتا کلی دوس دختر داشتن وسرب ...

خب پس دیکه قطعا رفتار الان شما درست ترین کاره

شما تغییر نکنید

تو کجایی در گستره بی مرز این جهان ♫ تو کجایی ♫ من در دور دست ترین جای جهان ایستاده ام کنار تو

خب پس دیکه قطعا رفتار الان شما درست ترین کارهشما تغییر نکنید

ومدام منو قایم میکرد ازشون که هروقت تو حیاط دیدی تنها  هستن نرو بشین به یه بهانه برو تو اشپزخونه شاید اون هس نگرانیه ونا امنیه برا خودمم هنوز هس تو ذهنم

ومدام منو قایم میکرد ازشون که هروقت تو حیاط دیدی تنها هستن نرو بشین به یه بهانه برو تو اشپزخونه شای ...

ببین این قضیه که مشکل همسرتونه دراصل

خیلی چیزارو نمیشه گفت

ولی در کل شما روی عرف و حیا رفتار کنید نه اونا میتونن فکر یا رفتار خاصی درمورد شما داشته باشن

نه همسرتون حساس میشه

اتفاقا شما میتونید ازین فضای فکری شوهرتون استفاده کنید و بگید من اعتماد دارم بهت اما منم دوس ندارم جز من کسی تورو به اسم صدا کنه

اونم یه تکونی بخودش میده وقتی میبینه شما داری تلاش میکنی برای ارامش همسرجان

والا بنظر بنده که شما ایرادی نداریشرم و حیا برای هم مرد و هم زن قشنکهدر دید من کار شما زیباترهاگه به ...

به به. جناب.. رسیدنتون بخییر.. 

واقعا. حق میگین👌

🍁🍁🍷🍷🍁🍂🍁🍂🍷🍷🍷......  پاییز  دلهاست  ... و هوایش بارانی است... مبادا دلی را  تو برنجانی.... 💔💔❤️‍🔥🍷🍂🍂🍂🍁🍂🍂🍂

چقدرر خوب توضیح دادین  

جسارتا چندسالتونه؟ 

شدی‌،قلبو تنو روحم…! 💗                                                      الهی شکر 🤍.   https://abzarek.ir/service-p/msg/2317404.                                          بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم اگه خوشتون نیومد لطف کنید بگذرید چون جوابی از من دریافت نمیکنید برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ممنونم🤍اگه بازم سعی میکنید نظرتون تحمیل کنید، حق با شماست 

اصلا صداشون نمیکنم حرفمو میزنم 😅

اینم نمیشه گلم پیش میاد.یه شب تو حیاط نشسته بودیم مادرش چایی تو دسش بود میگفت مهدی چای بردار متوجه نمیشددیدم داره دست پیرزن خسته میشه گفتم آقا مهدی چایی بردارین مادرت با شماس🤕