2777
2789
عنوان

پیاز درمانی....

459 بازدید | 28 پست

من از امروز دارم پیاز درمانیرو شروع میکنم

توروخدا دعا کنین نتیجه بگیرم منم 

از همه چی ناامید شدم دیگه ایشالا این جواب بده

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

برای چه درمانی🤔🤔

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی شده برای چی؟

برای باراری شنیدم خوبه

بچه های اینجا گفتن برای پاکسازی رحم وتخمک گذاری

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
برای چه درمانی🤔🤔

برای تخمک گذاری اونایی که تنبلی تخمدان دارن

برای تخمک گذاری اونایی که تنبلی تخمدان دارن

ایشالا  که نتیجه بگییری

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       
چطوری؟ به ماهم یاد بده

۳ تا دوره ۱۵ روزه از پنجمین روز قاعدگی ۲ لیوان آب میذاری میجوشه اونوقت دوتا پیاز زرد متوسط ۴ قاچ میکنی میندازی توش به جوش که اومد ۵ دقه قل بزنه بعد از صافی رد کنین بخورین ۱۰ دقیقه قبل ناهار وشام تا ۱۵ روز 

اگه پرولاکتینت بالاست انجام نده 

ان شاالله که جواب بگیری وماه بعدخبرمامان شدنت روبهمون بدی منم 10 ماهه اقدامم وتنبلی دارم😢

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤
تاثير داره؟ تا چندماه بايد انجام داد؟

والا اولین روزه شروع کردم اینجا خیلی شنیدم گفتن تاثیر داره 

اگه پرولاکتینت بالاست انجام نده  ان شاالله که جواب بگیری وماه بعدخبرمامان شدنت روبهمون بدی منم ...

من دوسال بیشتره اقدامم ولی بی نتیجه 

تاثير داره؟ تا چندماه بايد انجام داد؟

توگوگل سرچ کنیدکامل توضیح داده یه شرایط خاص داره که اگه بعدمصرفش دچاراون حالتهاشدین بایدادامه ندین

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤