بعد فروشنده داشت جعبه شو میبیست بهش گفت دو کیلو. بکش گفتم نه خانم همین و بده بهش بهم گفت حالا چی میشه دو کیلو گفتم حاج خانم شما گفتی دو تا بزات بخرم من نیم کیلو خریدم دو کیلو از کجا اومد گفت اخه کمه گفتم وسع من همینقدره واقعا از آدم پررو بدم میاد شوهرم گفت چرا خریدی اینا شغلشون همینه تیغ زدن دو کیلو شیرینی تر پولش نزدیک هفتصد هشتصد هزار میشد من اونقدر موجودی نداشت کارتم اون زوز...
وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
همون نیم کیلو بهش می دادیاگه بازم اعتراض کرد میگفتی نمی خوام دوکیلو بخرم...
گفتم نمیتونم بیشتر بخرم اگه همینم نمیخوای برو سریع برداشت همون نیم کیلو و رفت
وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا
میان دم سوپری میگن نون میخوایم بعد موقع حساب کردن روغن ،برنج و ... میارن میگن اینم حساب کن
(آقایون لطفا شعور داشته باشید درخواست دوستی ندید🚫) با خیلیا بخند ولی به هیچکدوم اعتماد نکن! 🍃 من حسابم ز همه مردم این شهر جداست / من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست ❤️