2777
2789

بعد فروشنده داشت جعبه شو میبیست بهش گفت دو کیلو. بکش گفتم نه خانم همین و بده بهش بهم گفت حالا چی میشه دو کیلو گفتم حاج خانم شما گفتی دو تا بزات بخرم من نیم کیلو خریدم دو کیلو از کجا اومد گفت اخه کمه گفتم وسع من همینقدره واقعا از آدم پررو بدم میاد شوهرم گفت چرا خریدی اینا شغلشون همینه تیغ زدن دو کیلو شیرینی تر پولش نزدیک هفتصد هشتصد هزار میشد من اونقدر موجودی نداشت کارتم اون زوز...

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجور مواقع باید با دلسوزی و حس ترحمت مقابله کنی

چون اکثراً کارشون همینه،اینا محتاج نیستن ،تیغ زنن

خجالت.....ضرر نداره تفریحی بکشید🤞🤞سر "افعی"و سر "شیخ"بکوبید به سنگ،،که در آن زهر و در این اوهام است.

همونم نمیخریدی بنظرم 

تهش میگفتی چندنفرن 5تا 10 میگرفتی ببره برا خانوادش 

چون اگه واقعا ندار باشن نمیان برا 2کیلو شیرینی گدایی کنن 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
همون نیم کیلو بهش می دادیاگه بازم اعتراض کرد میگفتی نمی خوام دوکیلو بخرم...

گفتم نمیتونم بیشتر بخرم اگه همینم نمیخوای برو سریع برداشت همون نیم کیلو و رفت 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

من خیلی وقته به این جور آدم ها کمک نمیکنم

میان دم سوپری میگن نون میخوایم بعد موقع حساب کردن روغن ،برنج و ... میارن میگن اینم حساب کن

(آقایون لطفا شعور داشته باشید درخواست دوستی ندید🚫)     با خیلیا بخند ولی به هیچکدوم اعتماد نکن! 🍃      من حسابم ز همه مردم این شهر  جداست  / من امیدم به خدا بعد خدا  هم به خداست ❤️

اینجور مواقع باید با دلسوزی و حس ترحمت مقابله کنیچون اکثراً کارشون همینه،اینا محتاج نیستن ،تیغ زنن

آره شوهرمم میگفت. بهت قول میدم وضع مالیش خوب باشه اینا شگردشونه وگرنه آدم نیازمند واقعی نمیره تو قنادی ها دنبال شیرینی

چه پررو بوده زنه

هفتاد و چند سالم سنش بود