2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه بار هم یه خانمی به خواهرم گفت یه ذره چای واسم بخر،خواهرمم رفت که بخره یه دفه خانمه به فروشنده گفت،نبات هم بذار،یکم فلان هم بذار،

خواهرم گفت من واسه خودم ندارم نبات بخرم،تو که فقط یه ذره چای میخواستی

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
یه بار هم یه خانمی به خواهرم گفت یه ذره چای واسم بخر،خواهرمم رفت که بخره یه دفه خانمه به فروشنده گفت ...

آدم از پررویی اینا لجش میگیره و حس احمق بودن بهش دست میده 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

آره شوهرمم میگفت. بهت قول میدم وضع مالیش خوب باشه اینا شگردشونه وگرنه آدم نیازمند واقعی نمیره تو قنا ...

دقیقاً،،چند روز پیش یکیش از نونوایی زد بیرون کلی نون تافتون گرفته،بعد به همسرم گفت دو  تا دونه برام میخری،بهش گقتیم تو که کلی خریدی؟کلی پولم تو دستش بود!

شوهرم بهش گفت کلی پولم تو دستت هست چرا من بخرم؟!

اینا محتاج نیستن ،فقط میخان بکنن

چند وقت پیش تو رشت یه گدا رو گرفتن فقط ۶۰ میلیون پول نقد همراهش بود!!

خجالت.....ضرر نداره تفریحی بکشید🤞🤞سر "افعی"و سر "شیخ"بکوبید به سنگ،،که در آن زهر و در این اوهام است.

گفتم نمیتونم بیشتر بخرم اگه همینم نمیخوای برو سریع برداشت همون نیم کیلو و رفت

اونم نباید میخریدی حرصم گرفت ایناها نیازمند نیستن سواستفاده گرن 

منم دیشب رفته بودم مسجد یه زنه سروضع خوب دم مسجد نشسته بود التماس همه میکرد کمکش کنن راهو یاد گرفتن

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

ی پیرزن هست تومطب ها و آزمایشگاه ها واینا میگرده گدایی میکنه میشناسیمش بیمه بگیرهم هست یعنی بیمه همسرمرحومشو داره

بعد اگر اومدجلوت گفت پول بده بش ندادی هزارتا نفرین میکنه 

یه آدم عوضیه

فقط 19 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40