چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عجیبه تو نی نی سایت همه شوهر میخوان تو دنیای عادی مجردا میگن نه قصد ازدواج نداریم .اینا اونا نیستن؟ ...
مشکل اینه دخترا شوهر میخوان اما حفظ ظاهر میکنن پسرا هم زیربار ازدواج نمیرن
چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
ما برا یه دوستی رفتیم با خانواده یه دختر صحبت کنیم .دختره فرار کرد وااای نههه من قصد ازدواج ندارم .ا ...
وا....
بگو دردت چی بود
مثل ادم تصمیم بگیر...این فیلم و اداها چیه
اخرشم لش بازی