2777
2789

حتی برگشته بهم میگه نکنه قشنگ تر بشی منم روز ب روز پیر تر میشم منو  دیگ پسند نکنی جالبش اینجاست یک سال اختلاف سنی داریم سن بلوغ بودیم جفتمون ک عقد کردیم اینم قیافش روز ب روز پخته تر میشه ولی بعش نمیگم ک پر‌و نشه😑

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا بهت توهین میکنه؟ می دونی منظورش چیه؟ منظورش این هست که قبلا خوب نبودی الان داری کم کم بهتر میشی

وا 

شما منظورشناسی همسرش استارتر چجوری انجام دادی 

بدبین نکن مردم رو لطفا 

خواهش میکنم لایک نکنید لطفاً✨🍁☘️ دیوانه شدم از بس لایک می‌کنید                                             پیـشتم نباشم ، پـیشته حواسم!  احسان من   دوستت دارم ❤️🌱   🌷🍁❤️ اگر خوشحالی پیشش، کافیه برات!♥️💯✨به آرزوهام قول رسیدن دادم!✨✨✨

اعتماد بنفسش صفره

اتفاقا خیلی اعتماد بنفس داره اوایل ازدواج هم بغلم کرد و با گریه گعت هیچ وقت تنهام نزار همیشه با خودم فکر میکنم شاید اون روز حرکتی زده ک من میفهمیدم ناراحت میشدم و از عذاب وجدانش گری میکرد 😐

اتفاقا خیلی اعتماد بنفس داره اوایل ازدواج هم بغلم کرد و با گریه گعت هیچ وقت تنهام نزار همیشه با خودم ...

ن خب احتمالن آدم وابسته ای هست و ترس از دست دادن داره 

بنظر من این ریشه در عزت نفس داره 

کاربری سوم  شرایط زندگی عفت کلام برام نذاشته  

چرا بهت توهین میکنه؟ می دونی منظورش چیه؟ منظورش این هست که قبلا خوب نبودی الان داری کم کم بهتر میشی

اشتباه میکنی گل

ازنظر همسرشون اسی روز ب روز جذابترمیشه براشون،روز ب روز علاقشون نسبت ب اسی بیشتر داره میشه و یجوری ترس ازدست دادن اسی رو داره