پریوش۱۴۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1400/02/25 تعداد پست: 7458 عنوان دعا کنید بچم 150 بازدید | 22 پست شیرش رو بخوره امروز مریض شد فقط اورد بالا بردیمش دکتر الانم معده اش خالیه اما شیرش رو نمیخوره براش دعا کنید خیلی ناراحتم درقیامت شاید از عاشورا از ما سوال نشود ولی قطعا در مورد غزه باز خواست خواهیم شد.از رنج غزه بنویسید شاید در قیامت از عذابتان کم شد 1404/07/24 | 04:04 6 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
freedom30 عضویت: 1402/02/11 تعداد پست: 57697 منم بچممریض نشستم بالا سرش عین تو داغونم بیا برای بچه های هم دعا کنیم وقتی بچه دار می شوی در واقع دنیا از تو یک گروگان دارد
پریوش۱۴۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1400/02/25 تعداد پست: 7458 منم بچممریض نشستم بالا سرش عین تو داغونم بیا برای بچه های هم دعا کنیم ان شاءالله خدا شفاشون بده خیلی سخته واقعا درقیامت شاید از عاشورا از ما سوال نشود ولی قطعا در مورد غزه باز خواست خواهیم شد.از رنج غزه بنویسید شاید در قیامت از عذابتان کم شد
پریوش۱۴۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1400/02/25 تعداد پست: 7458 گلوش درد میکنه نه ویروس اسهال استفراغ گرفت درقیامت شاید از عاشورا از ما سوال نشود ولی قطعا در مورد غزه باز خواست خواهیم شد.از رنج غزه بنویسید شاید در قیامت از عذابتان کم شد
پریوش۱۴۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1400/02/25 تعداد پست: 7458 براش صلوات فرستادم 🌸🥺 خدا خیرت بده درقیامت شاید از عاشورا از ما سوال نشود ولی قطعا در مورد غزه باز خواست خواهیم شد.از رنج غزه بنویسید شاید در قیامت از عذابتان کم شد
پریوش۱۴۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1400/02/25 تعداد پست: 7458 منم بچممریض نشستم بالا سرش عین تو داغونم بیا برای بچه های هم دعا کنیم وااااای امضات 😔😔😔😔😭😭😭😭 درقیامت شاید از عاشورا از ما سوال نشود ولی قطعا در مورد غزه باز خواست خواهیم شد.از رنج غزه بنویسید شاید در قیامت از عذابتان کم شد
freedom30 عضویت: 1402/02/11 تعداد پست: 57697 وااااای امضات 😔😔😔😔😭😭😭😭 💔💖🥺 وقتی بچه دار می شوی در واقع دنیا از تو یک گروگان دارد
پریوش۱۴۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1400/02/25 تعداد پست: 7458 یا من اسمه دوا و ذکره شفا خداخیرتون بده درقیامت شاید از عاشورا از ما سوال نشود ولی قطعا در مورد غزه باز خواست خواهیم شد.از رنج غزه بنویسید شاید در قیامت از عذابتان کم شد
realaliye عضویت: 1401/07/06 تعداد پست: 1648 انشالله خیلی زود خوب میشه پسر منم پارسال همین ویروس رو گرفت نزدیک یه هفته شیر نمیخورد و بالا میآورد با اینکه آمپول تهوع دکتر زد براشولی کلا یکم طول میکشه تا ویروس از بدنش خارج بشهو مامانم میگه اسهال خوبه چون خودش باعث دفع ویروس میشه حکم آنچه تو گویی،من لالِ تو هستم✨🤍