2777
2789
عنوان

دعا کنید بچم

| مشاهده متن کامل بحث + 150 بازدید | 22 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر میکنم تا یکی دو ساعت بعد از استفراغ نباید به بچه شیر بدی

چند ساعت گذشته آمپول تهوع هم دکتر براش زد 

درقیامت شاید از عاشورا از ما سوال نشود ولی قطعا در مورد غزه باز خواست خواهیم شد.از رنج غزه بنویسید شاید در قیامت از عذابتان کم شد  

کاش امپول ضد تهوع میزد خیلی خوبه

زد  همونموقع که رفتیم براش تجویز کرد زد گفت ۴۵ دقیقه بعد اب بدید تو کلینینک نشستیم بعد که اب دادیم ترخیص کردن فقط ساشه کیدی لاکت داد و ا آر اس

درقیامت شاید از عاشورا از ما سوال نشود ولی قطعا در مورد غزه باز خواست خواهیم شد.از رنج غزه بنویسید شاید در قیامت از عذابتان کم شد  

انشالله خیلی زود خوب میشه پسر منم پارسال همین ویروس رو گرفت نزدیک یه هفته شیر نمی‌خورد و بالا می‌آور ...

تا رفتیم امپول تهوع زدن براش