2777
2789
عنوان

واسه چی ازدواج میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 435 بازدید | 40 پست
من ک ۱۹ سالمه تا ۲۵ ۲۶ سالگی قصد ازدواج ندارم ولی فکر میکنم دلیلش نیاز جنسی باشه دیگه چون الان دیگه ...

دختر بالای 25 براش زیاد خواستگار نمیاد. الکی الکی جواب رد میدید و میمونید ور دل خانوادتون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه ی مردا که مثل هم قرار نیست باشن 

بعدم همه ی آدما نیازی دارن به دوست داشتن و دوشت داشته شدن به عشق به کسی که همدمشون باشه 

قرار نیست که چون چند مورد ازدواج ناموفق تو اطرافیان دیدیم بگیم هر کسی که ازدواج کرده بدبخت شده که

انگار اسی افسرده اس آدم سالم نیاز ب همدم داره ن هر نری ها همراه

شرایط زندگی ها فرق داره اتفاقاتی که میوفته دیدگاه آدما رو تغییر میده هر کسی یجور تجربه ای داره 

کاربری سوم  شرایط زندگی عفت کلام برام نذاشته  

دختر بالای 25 براش زیاد خواستگار نمیاد. الکی الکی جواب رد میدید و میمونید ور دل خانوادتون

مورد زیاد دیدم که ۳۰ سالگی ام ازدواج موفق داشتن 

ولی ترجیح میدم بمونم ور دل خونوادم تا زود ازدواج کنم

خدا هست ؛ خدا منو میبینه✨️🖤

ازدواج برای نیاز جنسی و غلط میدونم

تنها دلیش نیست ولی یه دلیل بزرگه.و بسیار مهمه تو زندگی مشترک

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم