2777
2789
عنوان

واسه چی ازدواج میکنین

428 بازدید | 40 پست

من دلم میخاد سر به تن مردا نباشه

چطور با شغل وکار وخونه وماشین ازدواج میکنن؟

انقد از مردم رفتار دیدم حالم بهم میخوره از همشون

مردا هم که فقط به فکر خودشونن والان هر کی خودش باید پول دربیاره وبه خودش برسه وشاد باشه 

ازدواج دیگه چه معنی ای میده؟چرا خونواده اصرار به ازدواج دارن؟اونم با این شرایط وگرونیا ودردسر کار خونه وبیرون وبچه داری وآشپزی 

هر کی ازدواج میکنه عقل نداره بخدا 

پشیمونم چرا مستقل نشدم با یه کار بهتر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تنهایی در دراز مدت ملال آوره 

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

چون متاهلی اینحرف رو میزنی 

حالا اگه مجرد بودی عمرا میگفتی 

اول فکر ردم مجردی تعجب کردم گفتم اینجا اکثرادنبال شوهرن بعد دیدم نه متاهلی 

از کم عقلی از قدیم گفتن اواز دهل از دورخوش است اینور اونور خانواده هارو میبینیم فکر کردیم خبریه هیچ گهی توش نیست حالا منه خر رو بگو یکبلر شوهر کردم جدا شدم مستقل بودم برای خودم دوباره شوهر کردم 

درقیامت شاید از عاشورا از ما سوال نشود ولی قطعا در مورد غزه باز خواست خواهیم شد.از رنج غزه بنویسید شاید در قیامت از عذابتان کم شد  

مجردمخب چرا دوباره ازدواج کردی؟

مجردبمون اصلا هم تو دام عشق وعاشقی نیفت من افتادم که ازدواج دوم کردم عشق عقل حالیش نیست

درقیامت شاید از عاشورا از ما سوال نشود ولی قطعا در مورد غزه باز خواست خواهیم شد.از رنج غزه بنویسید شاید در قیامت از عذابتان کم شد