2777
2789
عنوان

بعد خیانت شوهرم با خانوادش قطع ارتباط نسبی کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 18 پست
اره ، تازه من میگفتم طلاق ، به زنای مطلقه حرف بد میزد و نیشخند میزد که میخوای مطلقه بشی ، خواهر (مجر ...

میگفتی آره میخوام مطلقه شم روی خواهرتو نبینم ،بعداز طلاقم نمیخوام بیام تو فرهنگ مزخرف شما باشم که برام مهم باشه، میرم تو خانواده ی خودم که از شما و فکر عهد حجرتون فرار کنم. خواهرتو میخوام چیکار مرتیکه

ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد تو که با منی همیشه چه ترا چه لن ترانی 🥺از تعصب کورکورانه و جنسیت زدگی بیزارم از هر نوعش،زن ستیزی یا مرد ستیزی هردو انسان ستیزیه و غیرانسانی. تعصب بیجا و بیخود به هرجنسیتی و هر طرز فکری فقط مانع عقله و جلوی تفکر سالم رو میگیره. چه از نوع سنتیش چه از نوع مدرن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.